2015-04-14 17:15:06
Φωτογραφία για Η... ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΝΤΕ ΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Νάντο Ντε Κολό μιλάει στο Euroleague Greece για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό, προβλέπει Game 5 στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός και ξεκαθαρίζει πως είναι πάντα καλό να έχεις έναν… Κιριλένκο στο πλευρό σου!

Λίγες ώρες πριν από το εναρκτήριο ματς των playoffs της Euroleague 2014-15, ο Νάντο Ντε Κολό μίλησε για όσα αφορούν τη φετινή βερσιόν της "ομάδας του στρατού". Από την πίεση μετά τις αποτυχίες των τελευταίων ετών και την προσθήκη του Κιριλένκο ως τη συνύπαρξή του με τον Τεόντοσιτς, τη συνεργασία του με τον Ιτούδη και το γεγονός ότι πλέον απολαμβάνει το μπάσκετ στη Μόσχα.

Όσον αφορά τα άλλα ζευγάρια των play offs και κυρίως σχετικά με τον Ολυμπιακό και τους αγώνες του με την Μπαρτσελόνα, ρωτήθηκε και είπε μεταξύ άλλων:

Θα ήθελα τη γνώμη σου για τις άλλες τρεις σειρές των playoffs. Φενέρ – Μακάμπι, Ρεάλ – Εφές και Μπαρσελόνα – Ολυμπιακός.

"Η Φενέρ έχει κάνει πολύ καλή χρονιά μέχρι στιγμής! Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι
. Η Μακάμπι είναι η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης και όλοι ξέρουν ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις στο Τελ Αβίβ. Το ίδιο ισχύει και στην Κωνσταντινούπολη. Ίσως η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ να έχει μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four. Η Ρεάλ παίζει στην έδρα της, φέτος ξέρει τι πρέπει να κάνει ενώ η Εφές διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολο για αυτούς να αποκλείσουν τη διοργανώτρια του Final Four. Θα έδινα, λοιπόν, περισσότερες πιθανότητες στη Ρεάλ. Από 'και και πέρα, το ζευγάρι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα είναι το πιο δυνατό σε σχέση με τα άλλα δυο. Νομίζω ότι και οι δυο ομάδες μπορούν να προκριθούν στο Final Four. Ίσως τα πάντα να κριθούν σε πέμπτο παιχνίδι".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ