2015-04-14 20:12:14
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ!
Με εμφανή τα σημάδια της ικανοποίησης στο πρόσωπό του, απόρροια της εξαιρετικής απόδοσης των παικτών του στον δεύτερο ημιτελικό με τον Φοίνικα Σύρου, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης.

«Λειτούργησε θετικά για την ομάδα μου η ήττα στο πρώτο παιχνίδι. Σήμερα φέραμε ισορροπία στα παιχνίδια, αυτό ήταν το ζητούμενο. Και κερδίσαμε και παίξαμε καλά. Δείξαμε άλλο πρόσωπο και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Θα πάμε στη Σύρο, όπου θα επιδιώξουμε να πάρουμε τη σειρά» ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή των ερυθρόλευκων στην κάμερα της Nova, για να προσθέσει:

«Αυτή η νίκη ήταν μια καλή βάση. Έχουμε δουλειά μπροστά μας να βελτιώσουμε και άλλα στοιχεία. Κυρίως στο κομμάτι της ομάδας, που αφορά την ψυχολογία, τον εγωϊσμό, το κίνητρο.

Είναι ξεκάθαρο. Η ομάδα ερχόταν με την πλάτη στον τοίχο και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο. Η Σύρος έπαιξε πολύ καλά. Πάλεψε σε όλα τα σετ. Εμείς, όμως δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο

Υπάρχει μια παράδοση. Όποτε αλλάζουμε φανέλα χάνουμε . Και στα τρία χρόνια που βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας, χάνουμε σίγουρα. Οπότε δεν θα ξαναπαίξουμε με καινούρια φανέλα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ