2015-04-14 22:10:08
Φωτογραφία για ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗ ΡΟΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ!
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ρόμα αποφάσισαν την αποχή από τους αγώνες της ομάδας και... επιτέθηκαν στον πρόεδρο Τζέιμς Παλότα.

Τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά στους Τζαλορόσι λόγω της αποτυχημένης πορείας της ομάδας και μετά το ματς με τη Νάπολι η κατάσταση έγινε... χειρότερη. Ο πρόεδρος Παλότα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου χαρακτήρισε... «ηλίθιους» τους οπαδούς στην Curva Sud για τα συνθήματα που φώναζαν κατά της μητέρας του Τσίρο Εσπόζιτο -του Ναπολιτάνου που δολοφονήθηκε στη Ρώμη τον Μάιο του 2014- ενώ ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε να κλείσει το πέταλο για ένα ματς.

Αυτή η δήλωση του Παλότα προκάλεσε την οργή των τιφόζι, οι οποίοι κρέμασαν πανό κατά του προέδρου της ομάδας των τριών πρώην ερυθρόλευκω, Τοροσίδη, Μανωλά και Χολέμπας, έξω από το προπονητικό κέντρο της Trigoria και στη συνέχεια έβγαλαν και ανακοίνωση.

Σε αυτή τα λένε... χύμα στον Παλότα, αναφέροντας τα ακόλουθα.


«Οταν εσύ γεννήθηκες, εμείς ήμασταν στο Campo Testaccio για ένα ματς Roma-Dominante και όταν εσύ ήσουν ακόμη στα... μπαλάκια του πατέρα σου, εμείς ήμασταν στο Τορίνο για το Ρόμα-Μίλαν που σήμανε και τον μοναδικό υποβιβασμό μας. Οταν εσύ ενθουσιαζόσουν από τους Μπόστον Σέλτικς, εμείς φέρναμε ισοπαλία 2-2 με την Αταλάντα με δύο γκολ του Προύτσο ενώ αργότερα, όταν εσύ πανηγύριζες για ένα καλάθι, εμείς πανηγυρίζαμε στο Ρόμα-Τορίνο και κλαίγαμε στο Ρόμα-Λίβερπουλ.

Στην ηλικία των 53 ετών έγινες ιδιοκτήτης της Ρόμα και το πρώτο πράγμα που έκανες ήταν να αλλάξεις το σήμα του κλαμπ, που υπήρχε από το 1927. Εδωσες πολλές όμορφες υποσχέσεις τις οποίες πιστέψαμε. Στο μεταξύ, σε κάθε γήπεδο, εμείς οι οπαδοί της Ρόμα δεχόμασταν επιθέσεις με συνθήματα και πανό για τα οποία ποτέ δεν παραπονεθήκαμε γιατί είναι απλά μέρος του ποδοσφαίρου και όχι αθλημάτων όπως το μπέιζμπολ, όπου σε μεγάλες οθόνες λένε στους οπαδούς πότε να χειροκροτήσουν.

Κι όμως, εσύ αποκάλεσες «fucking idiots» 14.000 οπαδούς και αρνήθηκες να τους στηρίξεις, παίζοντας το παιχνίδι ηθικολόγων (δημοσιογράφων, παρατηρητών κλπ), οι οποίοι δεν έχουν κάνει τίποτα για την Ρόμα και τους οπαδούς της. Γι' αυτό είμαστε θυμωμένοι μαζί σου Τζέιμς και γι' αυτό θα μείνουμε έξω από το γήπεδο στο ματς με την Αταλάντα, καλώντας όλους τους γνήσιους Τζαλορόσι τιφόζι να κάνουν το ίδιο».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ