2015-04-15 00:22:03
Φωτογραφία για ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ (14/4) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE *VIDEOS*
Σε ένα παιχνίδι για... γερά νεύρα η Γιουβέντους πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Μονακό με αμφισβητούμενο πέναλτι που εκμεταλλεύτηκε ο Βιντάλ.

Στα προημιτελικά πλέον του Champions League, τα λάθη απαγορεύονται, κάτι που φαίνεται να γνώριζαν καλά οι Γιουβέντους και Μονακό που παρατάχθηκαν στο «Γιουβέντους Αρένα» χωρίς καμία διάθεση για ρίσκο.

Με το παιχνίδι να πηγαίνει σε χαμηλούς ρυθμούς, η «βέκια» εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι… που της δόθηκε για να επικρατήσει 1-0 και να πάρει μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν - Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά - Μαρκίζιο, Πίρλο (74’ Μπαρτζάλι), Βιντάλ – Περέιρα (87’ Στουράρο) - Τέβες, Μοράτα (82’ Μάτρι)

Στον πάγκο: Στοράρι, Μπαρτζάλι, Πέπε, Παντόιν, Στουράρο, Γιορέντε, Μάτρι.

Μονακό (Ζαρντίμ): Σούμπασιτς – Ραγκί (71’ Μπερμπάτοφ), Καρβάλιο, Αμπντενούρ, Κιρζάβα - Φαμπίνιο, Κοντόγκμπια, Μουτίνιο - Καράσκο, Μαρσιάλ (87’ Ματέους Καρβάλιο), Ντιράρ (51’ Σίλβα).


Στον πάγκο: Στεκέλενμπουργκ, Γουάλας, Έλντερσον, Ματέους, Σίλβα, Μπερμπάτοφ, Ζερμέν.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης αλληλοεξουδετερώθηκαν με το 0-0 του «Βιθέντε Καλντερόν» να αφήνει... ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του «Μπερναμπέου» που θα κρίνει την πρόκριση στον ημιτελικό του Champions League.

Το 0-0 θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα μικρό προβάδισμα για τη «Βασίλισσα», όμως, είναι και ένα από τα πλέον… ύπουλα αποτελέσματα σε διπλούς αγώνες. Άλλωστε, η ομάδα του Σιμεόνε έχει δείξει πως μόνο εύκολη… λεία δεν μπορεί να θεωρηθεί και τα πάντα μπορούν να συμβούν όταν οι δυο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες στις 22 Απριλίου. Η Ατλέτικο στον επαναληπτικό δεν θα έχει τον Ραούλ Γκαρσία, λόγω καρτών, ενώ η Ρεάλ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μαρσέλο, για τον ίδιο λόγο.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Σικέιρα, Γκάμπι, Σουάρεθ, Κόκε (83' Τόρες), Τουράν, Γκριεζμάν (77’ Ραούλ Γκαρθία), Μάντζουκιτς

Στον πάγκο: Μογιά, Γκάμεζ, Χιμένεθ, Τιάγκο, Σαούλ

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Βαράν, Ράμος, Καρβαχάλ (85 Αρμπελόα), Μαρτσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Χάμες, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (75’ Ίσκο)

Στον πάγκο: Νάβας, Πέπε, Κεντίρα, Χεσέ, Ιγιαραμέντι

Δείτε τις καλύτερες στιγμές των δυο αγώνων:

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Γιουβέντους - Μονακό 1-0
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ