2015-04-15 09:08:39
Φωτογραφία για ΜΑΡΟΥΛΗΣ : ΝΕΥΡΙΑΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ
Στο… πείσμα για την ήττα στον πρώτο ημιτελικό απέδωσε στον "ΣΠΟΡ FM 94,6" ο Θάνος Μαρούλης την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Φοίνικα Σύρου.

Η ήττα στον πρώτο ημιτελικό από το Φοίνικα... «νευρίασε» τους παίκτες του Ολυμπιακού και έτσι μπήκαν με περισσότερη αποφασιστικότητα στον δεύτερο, όπως δήλωσε ο πασαδόρος των ερυθρόλευκων, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του πάει για δύο νίκες στη Σύρο, καθώς κανείς δεν επιθυμεί να επιστρέψει η σειρά ξανά στο Ρέντη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Playball» ο Θάνος Μαρούλης:

Για το τι άλλαξε για τον Ολυμπιακό σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Νομίζω ότι το βασικό ήταν τα νεύρα μας. Νευριάσαμε με την καλή έννοια, από τον πρώτο πόντο και αποφασιστικά. Στην αρχή η Σύρος μας πίεσε όπως το πρώτο παιχνίδι με καλό σερβίς και μπλοκ άμυνα. Αλλά εμείς αυτό που είχαμε παραπάνω ήταν υπομονή και περισσότερη αυτοπεποίθηση στα κρίσιμα σημεία
. Είτε με ατομικές, είτε με ομαδικές ενέργειες δείξαμε πως δεν θέλαμε να επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό. Παίξαμε πολύ ομαδικά. Πράγμα που δεν είχαμε φέτος. Με ψυχολογία, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα νομίζω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως θα πάμε στη Σύρο με το 0-2. Μέχρι στιγμής και από τις προηγούμενες χρονιές, δείχνουμε πως στα κρίσιμα επανερχόμαστε. Υπάρχουν δυνατοί αντίπαλοι πλέον, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης».

Για τη σειρά στη Σύρο: «Πάμε για δύο νίκες. Δείξαμε από την εμφάνισή μας ότι είμαστε καλύτερα. Δεν υποτιμώ τη Σύρο, όμως ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως χάσαμε το πρώτο παιχνίδι. Κάναμε τη ζωή μας λίγο δύσκολη, χωρίς να υπάρχει λόγος. Ο Ολυμπιακός κοιτάει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Για το ποιον αντίπαλο θα επέλεγε για αντίπαλο στου τελικούς: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη δεν είναι ο ίδιος που ήταν, καθώς δείχνει πιο κουρασμένος. Αλλά, είναι πάντα ΠΑΟΚ και οι πιθανότητες που έχουμε για το πρωτάθλημα είναι 50-50. Δεν θα ήθελα να απαντήσω όμως σε υποθετικές ερωτήσεις γιατί κοιτάω τα δύο παιχνίδια στη Σύρο. Δεν μπορώ να κρύψω πως θα ήθελα να ζήσω ξανά τελικό Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό με δυνατές μάχες. Ο Παναθηναϊκός είναι “ιδιαίτερος” αντίπαλος για τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ