2015-04-15 10:22:09
Φωτογραφία για ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΜΑΖΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΟ ΠΟΥ ΘΑ... ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!
Μια δήλωση που θα... συζητηθεί έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, μετά το τέλος του τρίτου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό που βρήκε την ομάδα του να χάνει με 3-2 σετ (στο 2-1 υπέρ των «πράσινων» η σειρά).

Όπως τόνισε το ματς θα έπρεπε να είχε διακοπεί λόγω των αντικειμένων που έπεσαν στο παρκέ, επισημαίνοντας ότι στον Παναθηναϊκό... «ξέρουν πώς να μεθοδεύουν τα πράγματα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είδατε τι έγινε; Ο Παναθηναϊκός, αποδεδειγμένα είναι πιο έμπειρο σωματείο από τον ΠΑΟΚ σε τέτοια παιχνίδια. Ξέρουν πώς να μεθοδεύουν τα πράγματα. Έδειξαν και σήμερα ότι ξέρουν να χειρίζονται τέτοιες καταστάσεις. Δεν είδατε πόσα κουτάκια μπύρας έπεσαν; Αυτό έχει ξανασυμβεί και σε άλλα παιχνίδια και έχουν διακοπεί. Εδώ άπαντες φοβούνται να πάρουν θέση. Όπου και αν πέφτει μπουκάλι ή κέρμα πρέπει να διακόπτεται το παιχνίδι» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Σε ό,τι αφορά στον τέταρτο τελικό σημείωσε:

«Θα δούμε τι μπορεί να αλλάξει. Στον αθλητισμό όλα μπορούν να γίνουν. Γενικά ο κόσμος ήταν καλός σήμερα, αλλά δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, όπως αυτό στη διακοπή. Επειδή πανηγύρισε ένας παίκτης; Επειδή πήρε μια απόφαση ο διαιτητής; Πως πήρε το πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός; Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μέσα στο γήπεδο».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ