2015-04-15 14:20:06
Φωτογραφία για ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η... ΦΙΕΣΤΑ!
Τη νίκη με την οποία θα… αγκαλιάσει το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του για ν' απομένει μόνο η... φιέστα, θα κυνηγήσει απόψε (19:00, Novasports 1) ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανθρακικό, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα η μαθηματική κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία των ερυθρόλευκων πήρε… παράταση, ένα αποτέλεσμα που δεν πέρασε άφησε ασχολίαστο ο Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες να παρουσιαστούν σοβαροί και να... «καθαρίσουν» το συντομότερο δυνατόν τον αγώνα με τους Ακρίτες, προκειμένου η προσεχής αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη να αποκτήσει χαρακτήρα... φιέστας.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Περέιρα δεν σκοπεύει να αλλάξει τα πλάνα του σε σχέση με το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα και Μασουακού.


Στον άξονα θα βρίσκονται ο Εντινγκά και ο Μιλιβόγεβιτς, με τους Ντοσεβί και Χάρα να παίζουν στα άκρα. Ο Τσόρι θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο, ενώ ο Μπενίτες θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αυλωνίτης, Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Φουστέρ, Μπουχαλάκης, Φορτούνης και Διαμαντάκος.

Οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα πήραν τις... «ανάσες» τους την περίοδο του Πάσχα και θέλουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με εμφατικό τρόπο, ώστε να αποδείξουν την ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας που τους χωρίζει από τους... δευτερότριτους.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ