2015-04-15 14:48:07
Φωτογραφία για Άννα Βαγενά: «Ανόητη και ατυχής η δήλωση της Χριστοδουλοπούλου» [video]
 «Η κυβέρνηση είναι μόλις τριών μηνών και το πρόβλημα της μετανάστευσης και των προσφύγων   ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδας, καθώς  το ίδιο αντιμετωπίζουν  Ιταλία και Μάλτα», δήλωσε στον focus fm 103,6 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά.

Δεν μπορεί από μόνη της η Ελλάδα να περιθάλψει τις χιλιάδες των μεταναστών, τόνισε ενώ σε σχετική ερώτηση ανέφερε πως «οι ενέργειες του Μιχάλη Χρυσοχοίδη και ακολούθως του Νίκου Δένδια είχαν αποδώσει και είχε βελτιωθεί η κατάσταση στα αστικά κέντρα. Προς το παρόν δεν άλλαξε δραματικά η κατάσταση, αλλά θα πρέπει ο πολιτικός κόσμος να βρεί τρόπο σε συνεργασία με την ΕΕ να αντιμετωπίσει το πρόβλημα».

 «Είναι εκτός τόπου και χρόνου» έτσι σχολίασε η Αννα Βαγενά τη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, πως δεν υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας και πως οι μετανάστες απλά λιάζονται. Η Βουλευτής του  νομού Λαρίσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε πως «δεν είναι αυτό πολιτική » συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά  « Η δήλωση της υπουργού ήταν ατυχής , ήταν ανόητη το θέμα είναι τεράστιο και δεν είναι μόνο Ελληνικό »
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ