2015-04-15 17:27:05
Φωτογραφία για Και κερατάς και δαρμένος αναγνώστης ύστερα από καταγγελία!
Αγαπητό tromaktiko,

στην καταγγελία που σας είχα στείλει και είχατε δημοσιεύσει με θέμα (Ντροπή και αίσχος την Κυριακή του Πάσχα από τα ΚΤΕΛ)

Μου έστειλε απάντηση μόνο ο κεντρικός σταθμός Μακεδονία.

Αυτός που μου απάντησε ζητάει και τα ρέστα και εμμέσως πλην σαφώς λέει ότι εγώ φταίω

για ολα...Η απάντηση είναι η παρακάτω:

Καλησπέρα σας,

Τα παράπονα που διατυπώσατε θα μεταφερθούν όπως προβλέπει η διαδικασία στον αρμόδιο φορέα του ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΚΤΕΛ ΔΡΑΜΑΣ.

Ωστόσο αξίζει να επισημάνουμε κάποια πράγματα.

Πρώτον,το ότι επιλέξατε να μετακινηθείτε την Κυριακή του Πάσχα χωρίς να φροντίσετε να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια, είναι καθαρά δικό σας λάθος. Ό μεγάλος όγκος του επιβατικού κοινού που μετακινήθηκε από τον σταθμό μας όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα,επικοινώνησε τηλεφώνικα ή φρόντισε να ενημερωθεί για τα δρομολόγια που θα υπήρχαν και έτσι πραγματοποίησαν το ταξίδι τους.Προφανώς όλοι αυτοί είναι λάθος σύμφωνα με την δική σας λογική.


Δεύτερον, κανένα εκδοτήριο δεν υποχρεούτε να ανεβάζει και να κατεβάζει κόσμο σε οποιοδήποτε σημείο βολεύει τον καθένα, πέρα από τα σημεία που ορίζει το ίδιο για τα δρομολόγια που εκτελεί.Συνεπώς δεν υποχρεούτε βάσει νόμου, να προσφέρει μπακαλίστικές εκπτώσεις του στυλ ''εγώ εδώ που κατεβαίνω πληρώνω τόσο με το άλλο κτλ κτλ''. Από τη στιγμή που θα σας εξυπηρετήσει το εδοτήριο,πληρώνετε την ελάχιστη χρέωση που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν όσο αναφέρετε στο κείμενο σας.

Τέλος,να αναφέρω πως είναι κατανοητό πως γίνονται λάθη όταν καλλούμαστε να εξυπηρετήσουμε τόσο μεγάλο αριθμό επιβατών τις γιορτινές μέρες, αλλά η δική σας περίπτωση δεν είναι μια από αυτές.Προέρχεται από αμέλεια.

Τα ''να ντρέπεστε,να σας χαιρόμαστε'' και άλλα συναφή αλλά και η ''καταγγελία'' σε site αλλά όχι στον ίδιο τον σταθμό, δεν ταιριάζουν στο ύφος του σταθμού και των υπαλλήλων του και τα αφήνω ασχολίαστα.

Με εκτίμηση ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Αντι να μου ζητησει ταπεινα συγνωμη με ειπε γιατι δεν πηρα τηλεφωνο να μαθω τα δρομολογια!!!

Χωρις βεβαια να λαβει υποψη του οτι εγω μπορει να μην περιδρομιαζα σαν αυτον κανενα κοψιδι και μπορει να μην

μπορουσα να παρω τηλεφωνο...Αλλωστε το οτι αλλαξαν δρομολογια δεν το ειχαν ανακοινωση πουθενα (ουτε στο διαδυκτιο ουτε στα εκδοτηρια) δεν το αναφερει καπου!!

Εγω την προηγουμενη αλλωστε ειχα μπει στο site τους και ειχα ενημερωθει για τα δρομολογια που αφορουν σ/κ και αργιες

Δεν φταιει ομως κανεις ...εγω φταιω που δεν φωναξα την αστυνομια να κανω μηνυση εκεινη την στιγμη στο κισε του κτελ δραμας τον ταμια αλλα και τον οδηγο

του λεωφορειου που εφευγε στις 18+30 για αισχοκερδια. Γιατι ο ανθρωπος που με απαντησε στο mail δεν φροντισε να ρωτηση αν υπαρχει κανονικη σταση στη ασπροβαλτα επανω στην εγνατια!! Τον πληροφωρω λοιπον οτι υπαρχει κανονικοτατη σταση.Επισης του απαντω κατα λεξη τι μου ειπε αργοτερα ο οδηγος του λεωφορειου δραμας στην ερωτηση που του εκανα

Μου ειπε λοιπων στην ερωτηση που του εκανα...(Μα καλα η διαδρομη θεσ/νικη-δραμα κοστιζει 13 ευρω και εσεις μου ζητατε για το 1/3 αυτης 12 ευρω ???)

Ετσι ειναι φιλε μου ...ο καθενας χρεωνει οτι του αρεσει ...ειναι ο ανταγωνισμος

Ευτυχως υπαρχουν μαρτυρες για ολα αυτα και μετα απο την απιστευτη αυτη απαντηση εχω κινησει νομικες διαδικασιες εναντιον τους

Η πανεμορφη χωρα που ζω και λεγετε ελλαδα εχει νομους αρκει καποιοι να τους σεβονται και αρκει καποιοι να μην αφηνουν να περνουν καταστασεις σαν και την

δικια μου χωρις να διεκδικουν το δικιο τους Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ