2015-04-15 21:16:14
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 42ο... ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός καθάρισε τον Πανθρακικό σ’ ένα ημίχρονο, επικράτησε άνετα 1-3 στην Κομοτηνή με σκόρερ τους Μπενίτες, Χάρα και Μιλιβόγεβιτς και ετοιμάζεται για... φιέστα τίτλου με τον Λεβαδειακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν αέρα από το ΔΑΚ Κομοτηνής, έκαναν ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο, τον οποίο θα πανηγυρίσουν και μαθηματικά με νίκη επί του Λεβαδειακού στο "σπίτι" τους την Κυριακή.

Ηγετική παρουσία από τον Τσόρι που είχε δύο ασίστ και εξαιρετική εμφάνιση από τον Μπενίτες που άνοιξε το σκορ (9’) και δεν σταμάτησε να ψάχνει το γκολ μέχρι το φινάλε. Τα άλλα τέρματα σημειώθηκαν από τους Χάρα (10’) και Μιλιβόβεγιτς (44’).

Προσπάθησαν οι γηπεδούχοι, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Περιορίστηκαν στο γκολ της τιμής με τον Μπαϊκαρά (13’) και συνεχίζουν την μάχη για την παραμονή.

Στα καθαρά αγωνιστικά Ο Ολυμπιακός δεν είχε διάθεση να ...δώσει δικαιώματα, μπήκε δυνατά και νωρίς-νωρίς η επιλογή του Περέιρα να χρησιμοποιήσει τον Μπενίτες σε ρόλο σέντερ φορ δικαιώθηκε. Ο Τσόρι έβαλε για μια ακόμα φορά την... πινελιά του. Είδε την κίνηση του Παραγουανού, ο οποίος απέφυγε τον Εμπόου και με υποδειγματικό τελείωμα μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.


Οι πανηγυρισμοί δεν χρειάστηκε να κοπάσουν παρά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, αφού μετά από κακή απομάκρυνση, ο Χάρα με όμορφο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Αθανασιάδη.

Η αντίδραση του Πανθρακικού ήταν σχεδόν άμεση. Ο Μπαϊκαρά εξέθεσε την άμυνα των ερυθρόλευκων, Μποτία και Σιόβας τον έχασαν και όταν έφτασε απέναντι από τον Ρομπέρτο δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει στα δίχτυα ολοκληρώνοντας ιδανικά μια πολύ καλή ενέργεια.

Η εικόνα του αγώνα άρχισε να ...ισορροπεί, ωστόσο λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός εξανέμισε κάθε ελπίδα των γηπεδούχων για κάτι καλό. Το τρίτο του γκολ ξεκίνησε πάλι από τα πόδια του Τσόρι. Ο Αργεντίνος εκτέλεσε το κόρνερ, και ο Μιλιβόγεβιτς με άπιαστη κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αθανασιάδη.

Θα έπρεπε να... αυτοκτονήσει ο Ολυμπιακός για να ανατραπεί η κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο. Ουσιαστικά ο αγώνας είχε κριθεί στο πρώτο σαραπεντάλεπτο και εκεί τελείωσε για τους περισσότερους παίκτες. Όχι για όλους όμως... Ο Μπενίτες διψούσε για ένα ακόμα γκολ. Ήταν δραστήριος, έδωσε τις μάχες του, είχε τις περισσότερες προσπάθειες στην επίθεση κι έδειξε με την εμφάνισή του πως αξίζει μεγαλύτερης προσοχής.

Ο Ολυμπιακός πλησίασε αρκετές φορές σε τέταρτο γκολ και στη συνέχεια πήγε σε πιο σετ παιχνίδι, με πολλές πάσες και προσπάθεια κοντρόλ του ρυθμού. Ο Φορτούνης με τον Τσόρι άλλαζαν πολλές μπαλιές και ρύθμιζαν τις επιθέσεις του Ολυμπιακού. Ο Φουστέρ είχε πάει αριστερά και ο Μπενίτες στην κορυφή, όπου και έδειξε να γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνος!

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο Θρύλος πήρε τη νίκη με 1-3, κάνοντας ένα ακόμα... βήμα για την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος!

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία (71' Ηλιάδης), Ρομέου, Κάσες (63' Τζάνης), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ιγκόρ (74' Μπαλντά), Ντιγκινί, Τσουμάνης, Βιγιαφάνε, Ποτουρίδης.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί (66' Φορτούνης), Χάρα (67' Φουστέρ), Ντομίνγκες (79' Μπουχαλάκης), Μπενίτες.

Δείτε από την κάμερα της Νova...

Το 0-2 του Χάρα ΕΔΩ

Το 1-2 ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θα συνεχιστεί η Δικαίωση;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θα συνεχιστεί η Δικαίωση;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ