2015-04-16 00:31:12
Φωτογραφία για ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ (15/4) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE *VIDEOS*
Μία... διαστημική Μπαρτσελόνα που είχε σε τρομερή ημέρα τον Λουίς Σουάρεζ (δύο γκολ), διέλυσε 1-3 την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι και πήρε ουσιαστικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Απίστευτο παιχνίδι στο «Παρκ Ντε Πρενς» όπου η Μπαρτσελόνα παρουσίασε το καλό της πρόσωπο και δεν βρήκε καμία αντίσταση απέναντι στην Παρί. Έτσι οι Καταλανοί έφτασαν ουσιαστικά από τώρα στα ημιτελικά μετά τη νίκη τους που δεν αφήνει περιθώρια στους Παριζιάνους για... ανατροπές.

Οι «μπλαουγκράνα» θέλησαν από νωρίς να δείξουν τις... διαθέσεις τους και έτσι έπαιξαν ποδόσφαιρο κυριαρχίας για να φτάσουν αρκετά γρήγορα στο 1-0, πετυχαίνοντας τον πρωταρχικό τους στόχο, που ήταν το εκτός έδρας γκολ. Ο Μέσι έκανε την πάσα στον Νεϊμάρ στην κατάλληλη στιγμή και ο Βραζιλιάνος με ωραίο πλασέ άνοιξε το δρόμο της πρόκρισης για την ομάδα του.

Η συνέχεια δεν είχε να δώσει κάτι ιδιαίτερο, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς φάνηκε να μην ...πιστεύει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το ματς και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο, παραδόθηκε στις... ορέξεις του Λουίς Σουάρεζ.


Ο Ουρουγουανός επιθετικός έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και σημειώνοντας δύο τέρματα έδωσε το σκορ πρόκρισης για την ομάδα του.

Στο 67’ πήρε την μπάλα αρκετά πλάγια και ξεπέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του για να γράψει το 2-0 με πλασέ. Λίγο αργότερα και στο 79’ ο Σουάρεζ… εξέθεσε τον Νταβίντ Λουίζ και κάνοντας απίστευτο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, πετυχαίνοντας το 11ο τέρμα του στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του.

Στα επόμενα λεπτά και στο 82’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ για να μειώσουν για το τελικό 3-1. Ο Φαν ντερ Βιλ έκανε το σουτ της… απελπισίας και η μπάλα κόντραρε στον Ματιέ για να διαμορφωθεί το τελικό 1-3 υπέρ των Καταλανών.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα (21’ Νταβίντ Λουίζ), Μαρκίνιος, Μάξουελ, Φαν ντερ Βιλ, Καμπάιγ, Ματουιντί, Ραμπιό (64’ Λούκας), Παστόρε, Καβάνι, Λαβέτσι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μοντόγια (80΄Αντριάνο), Πικέ, Μασεράνο, Ζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς (74’ Ματιέ), Μπουσκέτς, Ινιέστα (53’ Τσάβι), Σουάρεζ, Μέσι, Νεϊμάρ.

Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι της ημέρας... Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League έκανε η Πόρτο, η οποία επικράτησε 3-1 της Μπάγερν Μονάχου στο «Ντραγκάο» και έχει τον πρώτο… λόγο.

Η ομάδα της Πορτογαλίας πιστοποίησε απέναντι στους Βαυαρούς την εξαιρετική της πορεία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, μια και με… δράστες τους Κουαρέσμα (3’ πέν, 10’) και Τζάκσον Μαρτίνες, υποχρέωσε σε ήττα την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και συνέχισε το αήττητο σερί της στο Champions League. Οι «Δράκοι» εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα τραγικά λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων και πλέον έχουν σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση.

Από την άλλη, οι Γερμανοί, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, όπου μείωσαν προσωρινά 2-1 με τον Αλκάνταρα στο 28’ δεν ήταν αντάξιοι των προσδοκιών και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, θα… παίξουν τα «ρέστα» τους στη ρεβάνς της 21ης Απριλίου για να παραμείνουν στη διοργάνωση και να συνεχίσουν τον… δρόμο για το τρεμπλ.

Πόρτο: Φαμπιάνο, Ντανίλο, Μάρτινς Ίντι, Μαϊκόν, Άλεξ Σάντρο, Κασεμίρο, Μπραϊμί (79’ Ερνάνι), Ερέρα, Όλιβερ Τόρες (75’ Νέβες), Κουαρέσμα (85’ Εβάντρο), Μαρτίνες.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ντάντε, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο (74’ Μπαντστούμπερ), Αλκάνταρα, Γκέτσε (56’ Ροντέ), Λεβαντόφσκι, Μίλερ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές των δυο αγώνων:

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα 1-3

Πόρτο - Μπάγερν Μονάχου 3-1
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ