2015-04-16 10:22:05
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 42ο!
Πανηγυρικό κλίμα αποκτά η κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στον Ολυμπιακό, μετά τη χθεσινή επικράτηση επί του Πανθρακικού και το +11 από τον Παναθηναϊκό.

Ένας βαθμός απομένει πλέον στον Θρύλο για να πανηγυρίσει το 5ο συνεχόμενο και 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ύστερα από τη χθεσινή επικράτηση (με σκορ 1-3) επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή.

Έτσι ο κυριακάτικος αγώνας με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη αποκτά... χαρακτήρα φιέστας, αφού οι οπαδοί του Θρύλου θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο παιχνίδι που ενδεχομένως να κρίνει νωρίτερα το πρωτάθλημα.

Από σήμερα, άλλωστε, τίθενται στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Την ίδια ώρα, στο Λιμάνι κρατούν χαμηλούς τόνους, αφού τονίζουν ότι στόχος είναι το απόλυτο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ απομένει ο… τυπικός αγώνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης (μετά το 0-3 στη Ριζούπολη) και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, επικρατεί ικανοποίηση στις τάξεις των ερυθρόλευκων για την εμφάνιση του Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει και δείχνει σταδιακά πως προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί για αρκετό καιρό στην πατρίδα του την Παραγουάη.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ