2015-04-16 16:40:20
Φωτογραφία για «ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΑΟ... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
«Ο Ιβάνοβιτς δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα», δήλωσε στον "ΣΠΟΡ FM 94,6" ο Βαγγέλης Αλεξανδρής χαρακτηρίζοντας τον Παναθηναϊκό... «στενοχωρημένη ομάδα», ενώ μίλησε και για τον Ολυμπιακό.

Χαώδη χαρακτήρισε τη διαφορά του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος τόνισε πως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δείχνει να μη μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα που έχει στα χέρια του, ενώ σχολιάζοντας το άλλο ελληνικού ενδιαφέροντος ζευγάρι των play offs, είπε πως η Μπαρτσελόνα υπερέχει του Ολυμπιακού σε θέματα τακτικής.

Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για:

-τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Παναθηναϊκό: «Όπως φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, η διαφορά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι χαώδης. Έχουν ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ στο μπάτζετ και θυμίζουν ομάδα ΝΒΑ. Ο Παναθηναϊκός στερήθηκε και τους τραυματισμένους παίκτες και την απουσία του Λαουάλ, τον οποίο απέκλεισε ο Ιβάνοβιτς. Ο Ιβάνοβιτς δεν έχει βοήθεια από τον πάγκο, από τους παίκτες που είναι άπειροι, και η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εξωπραγματική».


-το αν αποτελεί κέρδος η συμμετοχή νεαρών παικτών του Παναθηναϊκού: «Οι εμπειρίες που κερδίζουν οι νεαροί παίκτες είναι τραυματικές, αφού αισθάνεσαι λίγος και δεν μπορεί αυτό να διορθωθεί εύκολα στο μέλλον. Εμένα μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως τα αντιλαμβάνομαι».

-το έργο του Ιβάνοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία στεναχωρημένη ομάδα. Δεν γελάει κανείς και ο Ιβάνοβιτς δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα που του έχουν αναθέσει. Ίσως δείχνει ότι ‘με αυτούς θέλετε να προχωρήσουμε, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα’. Μία νίκη να κάνει απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, θα είναι μεγάλη επιτυχία».

-τις πιθανότητες του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα: «Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες, αλλά με μία παραγωγική βραδιά όπως χθες, δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Ο Σπανούλης είναι ο σημαντικότερος κρίκος στην ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πήρε αυτό που έπρεπε από κανέναν παίκτη. Κανένας παίκτης δεν σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων. Μου αρέσει ο Πασκουάλ και η Μπαρτσελόνα ήταν πιο μπροστά σε θέματα τακτικής από τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Iron Man(iatis)»! *ΒΙΝΤΕΟ*
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Iron Man(iatis)»! *ΒΙΝΤΕΟ*
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ