2015-04-16 22:00:12
Φωτογραφία για Τα κλάματα της Ζιζέλ στην τελευταία της πασαρέλα
Το πλέον ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου, η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπούντχεν αποχαιρέτισε την Τετάρτη την πασαρέλα στο Σάο Πάολο, από όπου είχε αρχίσει την καριέρα της πριν από 20 χρόνια.

Η 34χρονη Ζιζέλ άνοιξε και έκλεισε το ντεφιλέ του οίκου μόδας Colcci, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας που διεξάγεται στη βραζιλιάνικη μεγαλούπολη.

Η αίθουσα ήταν γεμάτη, με τους γονείς, τις αδελφές και τον σύζυγό της, αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπράντι, να βρίσκονται στην πρώτη σειρά.

Μόλις ολοκληρώθηκε η επίδειξη για την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου μόδας, η Ζιζέλ πλησίασε τα μοντέλα που την περίμεναν, και τα οποία φορούσαν μπλουζάκια με εικόνες της Βραζιλιάνας καλλονής.

Χαμογελαστή, αλλά χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της, η Ζιζέλ πόζαρε για τους φωτογράφους και ευχαρίστησε το κοινό, το οποίο την χειροκροτούσε.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη που είχα την ευκαιρία στα 14 μου χρόνια να ξεκινήσω όλα αυτά. Σήμερα, 20 χρόνια μετά, είναι προνόμιο να κάνω την τελευταία μου επίδειξη με δική μου πρωτοβουλία και να συνεχίζω να εργάζομαι σε άλλους τομείς της βιομηχανίας μόδας», είχε γράψει νωρίτερα η Ζιζέλ στη σελίδα της στο Facebook.


Γερμανικής καταγωγής, ξανθιά και με ύψος 1,80 μ., η εκρηκτική Βραζιλιάνα ξεκίνησε την καριέρα της το 1994 στη γενέτειρά της, τη Χοριζοντίνα, μια κοινότητα της πολιτείας Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, στο νότιο άκρο της Βραζιλίας.

Η Ζιζέλ αποχωρεί όντας το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο για οκτώ συνεχόμενες χρονιές, με το περιοδικό Forbes να εκτιμά ότι τον τελευταίο χρόνο η 34χρονη εισέπραξε περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, η Βραζιλιάνα καλλονή αναμένεται να συνεχίσει τις φωτογραφίσεις.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Forbes, το ποσό που έχει κερδίσει Ζιζέλ από το modeling, από το 2001, όταν και εκτοξεύτηκε η φήμη της, ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ζιζέλ εκπροσωπεί μεγάλες εταιρείες στο χώρο της μόδας, έχει δική της σειρά υποδημάτων και εσωρούχων, ενώ από το 2009 είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως για το Πρόγραμμα Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ