2015-04-16 23:40:12
Φωτογραφία για «ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ...» *BINTEO*
O Mπόγιαν Κρκιτς δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει τον Βασίλη Σπανούλη να φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο ποδοσφαιριστής της Στόουκ, Μπόγιαν Κρκιτς, παρακολούθησε από κοντά τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό την Τετάρτη (15/04) και μίλησε στο επίσημο κανάλι των ερυθρόλευκων στο youtube (δείτε το βίντεο ΕΔΩ).

«Μου αρέσει το μπάσκετ. Ημουν στο παιχνίδι της Τετάρτης (15/4). H Μπαρτσελόνα έχει πολύ καλή ομάδα, αλλά και ο Ολυμπιακός, είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα δούμε τι θα γίνει στον δεύτερο αγώνα», δήλωσε αρχικά ο Μπόγιαν Κρκτις μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Youtube, ενώ στη συνέχεια του ζητήθηκε να διαλέξει μεταξύ του Βασίλη Σπανούλη και του Χουάν Κάρλος Ναβάρο:

«Είναι οι δυο καλύτεροι παίκτες στην Ευρώπη. Ηθελα τον Σπανούλη στην Μπαρτσελόνα, αλλά για εμένα ο Ναβάρο είναι σπουδαίος παίκτης».

Επίσης, του ζητήθηκε να σχολιάσει την ποδοσφαιρική ομάδα της Μπαρτσέλονα: «Για εμένα η Μπαρτσελόνα διαθέτει τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Την Τετάρτη (15/4) ο Λουίς Σουάρες και ο Νεϊμάρ έπαιξαν καταπληκτικά. Το 3-1 (επί της Παρί) είναι πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά θα δούμε και στο δεύτερο παιχνίδι.

Τέλος, ρωτήθηκε για το πότε θα βγει από τα… πιτς: «Ελπίζω σύντομα. Θέλω να επιστρέψω τον Ιούλιο και δουλεύω σκληρά για αυτό».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ