2015-04-17 16:25:14
Φωτογραφία για Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ο αστυνομικός της ομάδας ΔΕΛΤΑ με την κάμερα
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στα χθεσινά επεισόδια, ο αστυνομικός της ομάδας ΔΕΛΤΑ που φέρεται να είχε κάμερα στο κράνος του. Υπάρχει σε πειραματικό στάδιο η σκέψη να ελέγχονται τα επεισόδια σε... απευθείας σύνδεση, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια απόφαση, με αποτέλεσμα η ενέργεια του αστυνομικού να ερευνάται από τις Αρχές.

Για να υπάρχει πλήρης ενημέρωση του κέντρου επιχειρήσεων για τα περιστατικά στα οποία καλούνται να λάβουν μέρος οι αστυνομικοί μελετάται, σύμφωνα με το Newsit.gr εδώ και καιρό η τοποθέτηση καμερών που θα μεταδίδουν απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Για τον λόγο αυτό έχει συσταθεί ειδική επιτροπή η οποία σε συνεργασία με την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων αναζητά τρόπους λειτουργίας του μέτρου αυτού. Καμία απόφαση ωστόσο δεν έχει ακόμη ληφθεί και έτσι η κάμερα στο κράνος του αστυνομικού δημιουργεί ερωτήματα και για τον λόγο αυτό θα κληθεί τώρα θα δώσει εξηγήσεις.

Πάντως με αφορμή αυτό το περιστατικό αρκετοί ήταν εκείνοι που επισήμαναν πως ένας από τους λόγους της σκέψης τοποθέτησης των καμερών είναι και η ίδια η στάση των αστυνομικών και ειδικότερα των μελών της ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Πάντως, ο αστυνομικός που εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να κινείται έχοντας τοποθετήσει μια κάμερα στο κράνος του τώρα θα δώσει εξηγήσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ