2015-04-17 23:06:12
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ
Στις πτυχές, που κάνουν τον Ολυμπιακό να αντιδράσει ως πολύ μεγάλη ομάδα κάτω από πολύ δύσκολες και ειδικές καταστάσεις, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Καζάζης.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων ερωτηθείς για το γεγονός ότι …ανακατεύει την τράπουλα σε πολλές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων, αρκέστηκε να συμειώσει:

«Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να μη συνεχίσει ο Κλαρκ ήταν πιο ξεκάθαρο να μεταθέσουμε σ’ αυτή τη θέση τον Κόιστρα.

Το πρόβλημα μας στην αρχή του παιχνιδιού είναι ότι ήμασταν αργοί. Για εμένα το πρωτεύων είναι να κερδίζει η ομάδα» ήταν η αρχική επισήμανση του Καζάζη, για να προσθέσει:

«Πολλές φορές ανακατεύεται η ομάδα. Θεωρώ ότι τις περισσότερες φορές τη βοηθάω την ομάδα. Οι Μαρούλης και Προύσαλης είναι δύο πολύ καλοί πασαδόροι.

Σήμερα το ματς δεν του βγήκε του Θάνου (του Μαρούλη). Μπήκε ο Κώστας (Προύσαλης) να αλλάξει το πλάνο. Δεν είχαμε επιλογές από τους κεντρικούς. Ανοίξαμε το παιχνίδι όπως θέλαμε και έτσι κερδίζαμε,. Δεν υπάρχουν συμπάθειες σε πρόσωπα. Για εμένα αυτό που έχει σημασία, είναι να κερδίζει η ομάδα.

Έχουμε ξεκινήσει μία ειδική προετοιμασία με τον Κώστα τον Χριστοφιδέλη. Με την προοπτική να είναι ο γνωστός Χριστοφιδέλης. Κάνει πολύ καλή δουλειά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.»
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ