2015-04-18 16:12:09
Φωτογραφία για «ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Ο Ακης Μάντζιος πιστεύει ότι ο Λεβαδειακός μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό, παρόλο που οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ομάδας του.

Με δηλώσεις του στη «Nova» ο προπονητής των Βοιωτών στάθηκε στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας του και τόνισε ότι οι παίκτες του μπορούν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας μας. Πέρα από τα αποτελέσματα, αποδίδουμε και καλό ποδόσφαιρο. Ο στόχος της σωτηρίας είναι πιο ξεκάθαρος. Πλέον εξαρτάται από μας το κατά πόσο θα τελειώσουμε την χρονιά μας θετικά», ήταν τα λόγια του 45χρονου τεχνικού που στη συνέχεια επισήμανε ότι κόντρα στον Ολυμπιακό, η ομάδα του έχει λίγες πιθανότητες, όμως θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Το παιχνίδι στο “Καραϊσκάκης” είναι δύσκολο. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του Ολυμπιακού, όμως μπορούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Θέλουμε να διατηρήσουμε θετική ψυχολογία και θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, τακτικά άριστος και να έχεις την τύχη με το μέρος σου. Είναι δύσκολο παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ