2015-04-18 22:47:08
Φωτογραφία για ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ Ο ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ!
Στη "nettavisen.no" μίλησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, που καλώς εχόντων των πραγμάτων αύριο, θα ξεκινήσει βασικός την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και θα αναδειχτεί πρωταθλητής Ελλάδας, κάτι για το οποίο ανυπομονεί.

Μιλώντας λοιπόν στο Μέσο της πατρίδας του, ο αμυντικός του Ολυμπιακού σημείωσε.

«Ανυπομονώ να γίνω πρωταθλητής Ελλάδας, γιατί είναι κάτι το ιδιαίτερο. Θα είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ανυπομονώ να νιώσω αυτό το συναίσθημα», ήταν τα πρώτα λόγια του Νορβηγού, που συνέχισε.

«Ήταν μια μακρά και καλή σεζόν. Το να τελειώσουμε κατακτώντας το πρωτάθλημα, είναι πάρα πολύ σπουδαίο».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε και στις εμφανίσεις του στο Champions League. «Οι άνθρωποι με ρωτούν για αυτό συνεχώς, αλλά δυσκολεύομαι να βρω τις σωστές λέξεις για να το περιγράψω. Για αυτό όλοι θέλουν να παίξουν στο Champions League. Πρόκειται για το σπουδαιότερο πράγμα που μπορείς να ζήσεις ως ποδοσφαιριστής».


Ο Ελαμπντελαουί αναφέρθηκε και στη μάχη του φετινού τίτλου. «Τα πήγαμε πολύ καλά με τον νέο προπονητή. Τα πηγαίναμε καλά και με τον Μίτσελ επίσης. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και ήταν πρώτος για αρκετό διάστημα με δύο πόντους. Αλλά δεν ήταν τόσο καλοί στο δεύτερο μισό. Είμαι σίγουρος, όμως, πως θα το παίρναμε το πρωτάθλημα».

Αναφέρθηκε και στον Περέιρα, λέγοντας. «Είναι λάτρης της κατοχής, ενώ ο Μίτσελ ήταν περισσότερο του άμεσου στιλ παιχνιδιού».

Όσον αφορά στη θέση του, υπογράμμισε. «Αμφότερα τα μπακ πήγαιναν μπροστά στην αρχή, προωθούνταν, αλλά τώρα προσέχουν περισσότερο πίσω. Εγώ θέλω να πηγαίνω μπροστά. Όχι πως τώρα δεν μου επιτρέπεται να το κάνω, αλλά είμαι πιο περιορισμένος. Τώρα πρέπει να έχω όρια».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ράγισαν καρδιές στον ΟΗΕ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ράγισαν καρδιές στον ΟΗΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ