2015-04-19 01:24:08
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΝΙΚΗ!
Στο κόλπο της πρόκρισης στο Final Six της Βαρκελώνης παρέμεινε ο Θρύλος μετά το τεράστιο «διπλό» στο Κραγκούγεβατς κόντρα στην Ραντνίτσκι με 7-8, χάρη στον «κεραυνό» του Φουντούλη στο φινάλε!

Ένας ουσιαστικός Ολυμπιακός που φανέρωσε σημάδια αλύγιστης ομάδας σημείωσε μια σπουδαία νίκη η οποία τον κρατάει ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final Six της Βαρκελώνης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, σχολίασε για το παιχνίδι με τη Ραντνίτσκι: «Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά, έτσι όπως εξελίχθηκε, ήταν πολύ ουσιαστικό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στην αρχή για το προβάδισμα, ενώ στο τέλος βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να φτάσουμε στη νίκη, η οποία μας κρατάει ζωντανούς και μας ωθεί να δώσουμε τα πάντα στο τελευταίο παιχνίδι στον Πειραιά με την Μπρέσια, περιμένοντας παράλληλα να δούμε τι εξέλιξη θα έχει το άλλο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Σήμερα τους είδα αρκετά κουρασμένους και αυτό είναι φυσιολογικό, αφού οι πιο πολλοί ταξίδεψαν στην Ουγγαρία. Ολη την εβδομάδα αυτή ταξιδεύουν και παίζουν. Δεν ήμασταν φρέσκοι, αλλά σημασία έχει η νίκη»
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ