2015-04-19 08:52:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Ανάστατοι οι κάτοικοι τριών πολυκατοικιών
Ξεκρέμαστοι και με κίνδυνο να μείνουν στα σκοτάδια, έχουν μείνει οι ένοικοι τουλάχιστον τριών πολυκατοικιών της Πάτρας, μετά την εξαφάνιση ιδιοκτήτη επιχείρησης διαχείρισης κοινοχρήστων.

Μόνο στη μία από τις τρεις πολυκατοικίες, το χρέος που άφησε ο επιχειρηματίας στους ενοίκους σε απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ ανέρχεται στο ποσό των 6.000 ευρώ. Και να σημειωθεί οτι ιδιοκτήτες και ένοικοι στην πλειοψηφία τους είχαν πληρώσει τα χρήματα μέσω των λογαριασμών κοινοχρήστων.

Πριν από μερικές ημέρες, ενημερώθηκαν μέσω του νέου λογαριασμού της ΔΕΗ, οτι επίκειται διακοπή του κοινόχρηστου ηλεκτρικού ρεύματος και τότε υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον διαχειριστή τους, αλλά μάταια. Οι κλήσεις τους έμεναν αναπάντητες, ενώ όπως αναφέρει ιδιοκτήτης διαμερίσματος, ο χώρος όπου στεγαζόταν η επιχείρηση του διαχειριστή είχε αδειάσει χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το αν έχει μετακομίσει σε άλλη διεύθυνση.

Οι ιδιοκτήτες όπως ήταν φυσικό άλλαξαν εταιρεία διαχείρισης και παράλληλα πληροφορήθηκαν οτι το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζαν και οι ένοικοι άλλων δύο, τουλάχιστον, πολυκατοικιών της Πάτρας. Και τώρα καλούνται να πληρώσουν και πάλι τα οφειλόμενα χρήματα προκειμένου να μην διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Παράλληλα αναμένεται σύντομα να κινηθούν νομικά σε βάρος του επιχειρηματία

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ