2015-04-19 13:42:05
Φωτογραφία για ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟ... 42ο!
Έφτασε η ώρα για τον Ολυμπιακό να... οριστικοποιήσει την κατάκτηση του 42ου τίτλου πρωταθλητή στην ιστορία του και 17ου τα τελευταία 19 χρόνια!

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στις 19.30 (Novasports 1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Λεβαδειακό και με νίκη (ή ισοπαλία) κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα, καθώς η διαφορά που θα έχει από τη δεύτερη θέση δεν θα καλύπτεται στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Ακόμα μια κούπα θα πάει απόψε στο Λιμάνι της! Εκεί όπου ανήκει και ο Θρύλος θα σηκώσει ψηλά στον ουρανό το... 42ο!

Και θα αφήσει τους άλλους να τον κοιτούν για ακόμα μια φορά και να... κλαίνε για τα χαμένα (και φέτος) όνειρά τους, με τα δάχτυλα που μας έδειχναν τον Οκτώβρη οι μεν και τα μεγάλα λόγια οι δε, να προσπαθούν απεγνωσμένα να... μειώσουν την παντοδυναμία του Θρύλου! Ακόμα να καταλάβουν ότι όσο πιο πολύ πολεμούν εξωγηπεδικά και με λάσπη να "θαμπώσουν" την εικόνα του Ολυμπιακού, τόσο αυτός γίνεται ακόμα πιο δυνατός, ακόμα πιο λαμπερός, ακόμα πιο μεγάλος και πιο... ευρωπαϊκός!


Η αλήθεια και η ουσία είναι μία... 42 πρωταθλήματα ο Θρύλος και αφήστε τους να σκούζουν!

Με νίκη (ή ισοπαλία) λοιπόν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός "κλειδώνει" μαθηματικά την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και θα πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν μαζί με τον κόσμο του.

Αναμένεται πολύς κόσμος στο "Ναό" προκειμένου να επιβραβεύσει την ομάδα για τη φετινή της προσπάθεια στο πρωτάθλημα, με τον τίτλο να έρχεται βασικά από τον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός στα μέσα της σεζόν, όταν είχε μείνει πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Στόχος πέρα από το τρίποντο και μια πειστική εμφάνιση με θέαμα σ’ ένα από τα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Βίτορ Περέιρα δεν σκοπεύει να αλλάξει την ενδεκάδα που χρησιμοποιεί στα τελευταία παιχνίδια, παρόλο που υπάρχουν σημαντικές επιστροφές παικτών στο πλάνο του.

Ο Ρομπέρτο θα είναι τερματοφύλακας, οι Σαλίνο, Μασουακού, Σιόβας και Μποτία στην άμυνα, οι Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς στον άξονα, οι Τσόρι και Ντοσεβί στα άκρα και οι Χάρα, Μπενίτες επιθετικό δίδυμο.

Στον πάγκο θα βρίσκονται... «βαριά» χαρτιά όπως οι Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ο Κασάμι που επιστρέφει μετά από απουσία δύο αγώνων, οι Φουστέρ, Φορτούνης που είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να μπουν ως αλλαγή και ο Μέγιερι αναπληρωματικός γκολκίπερ.

Στην άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός έρχεται στο Καραϊσκάκη με ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή και σε αυτή την αποστολή ενισχύεται από τον Άλαν Πουλίδο. Το μεταγραφικό σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Μεξικανό επιθετικό κράτησε αρκετό καιρό, πριν καταλήξει (προσωρινά ή όχι θα φανεί το καλοκαίρι…) στους Βοιωτούς! Θα είναι κι αυτός ένας από τα πρόσωπα του αγώνα, ξεκινώντας στο δεξί άκρο.

Η πιθανή σύνθεση των φιλοξενούμενων: Σηφάκης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Τόμας, Στάθης, Πίντερ, Ζίτο, Μπουσταμάντε, Μιλοσάβλιεφ, Πουλίδο και Γιακουμάκης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ