2015-04-19 14:22:10
Φωτογραφία για «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ... ΜΠΑΓΕΡΝ!»
Νέα συνέντευξη στην ιστοσελίδα "nettavisen.no" παραχώρησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος τόνισε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα να εγκλιματιστεί στον Ολυμπιακό, προσπαθεί να γίνει συνεχώς καλύτερος, ενώ παρομοίασε την ομάδα του σαν αυτή της Μπάγερν.

Ο Νορβηγός μπακ, σημείωσε πως είναι αρκετά γρήγορος και πως πιστεύει πολύ στον εαυτό του και για αυτό έφτασε εδώ που έφτασε.

«Δεν υπάρχουν όρια. Παίρνω την ευκαιρία όποτε αυτή παρουσιαστεί. Πιστεύω πως έχω κάνει πολλά από τότε που έχω πάει στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και πολλοί έλεγαν πως θα δυσκολευόμουν να παίξω σε μια ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα και το Champions League. Αλλά ήρθα εδώ, πήρα την ευκαιρία και έδειξα πως είμαι αρκετά καλός», ανέφερε ο Ελαμπντελαουί και συνέχισε.

«Θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ σε μια μεγαλύτερη ομάδα, είμαι έτοιμος για αυτό. Η ταχύτητά μου με κρατά σε υψηλό επίπεδο
. Είμαι πολύ, πολύ γρήγορος. Υπάρχουν λίγοι αμυντικοί που είναι γρηγορότεροι από εμένα. Υπάρχουν στοιχεία και το ξέρω αυτό. Δουλεύω ό,τι και να γίνει, όποια πρόκληση και να έρθει. Είναι καλή ή κακή, εγώ βάζω το πόδι μου στο έδαφος και δουλεύω σκληρά. Ξέρω τι θέλω. Σκέφτομαι συνεχώς πώς μπορώ να γίνω καλύτερος. να κάνω νέα βήματα. Άρα εξαρτάται από εμένα να πάρω την ευκαιρία όταν αυτή έρθει», ανέφερε ο Ομάρ, που είχε να πει και έναν καλό λόγο για έναν άλλο αμυντικό, τον Λαμ. 

«Είναι πολύ έξυπνος με την μπάλα και δεν τη χάνει σχεδόν ποτέ. Είναι έξυπνος, πολύ έξυπνος».

«Προσπαθώ να μάθω κάτι από τον καθένα, άρα μελετώ αρκετά κάποιους παίκτες», συνεχίζει ο αμυντικός των ερυθρόλευκων. 

«Αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, τίποτα δεν θα γίνει. Θα πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου. Αν δεν πιστέψεις ότι θα τα καταφέρεις, τότε πώς μπορείς να πείσεις τους άλλους να τα καταφέρουν; Όλα ξεκινούν από εσένα».

Στη συνέχεια ο Νορβηγός αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού που έπρεπε να μάθει στον Ολυμπιακό. «Είμαι μόλις 23 χρόνων. Παίζοντας έναν χρόνο εδώ, δίνεις περισσότερα ματς στο Champions League. Αυτό δεν είναι λάθος. Δεν υπάρχει κάτι το αρνητικό εδώ, παρά πολλά θετικά. Πέρυσι, όταν ήμουν στην Μπραουνσβάιγκ, παίζαμε με διαφορετικού στιλ αντιπάλους. Έπαιζα κι εγώ ένα διαφορετικό παιχνίδι από ό,τι τώρα. Εδώ πρέπει να μάθω να είμαι ο καλύτερος, καθώς περιμένουμε να κερδίσουμε σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε ο Ελαμπντελαουί και συνέχισε, παρομοιάζοντας τον Θρύλο με μια μεγάλη γερμανική ομάδα.

«Είναι σαν την Μπάγερν στη Γερμανία. Όλοι πιστεύουν ότι πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Εδώ απέκτησα τη νοοτροπία του νικητή. Συνηθίζεις να κερδίζεις εδώ. Είναι πολύ καλό να παίζεις και να σκέφτεσαι ότι θα κερδίσεις, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Υπάρχει πολλή πίεση, αλλά είναι ωραία. Πιστεύω πως θα γίνουν σπουδαία πράγματα, μικρά».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ