2015-04-19 17:57:06
Φωτογραφία για ΦΤΑΕΙ (ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ) Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ  «ΦΑΠΑ» ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!
Μα φυσικά, τι άλλο; Πάλι η διαιτησία έφταιξε στη πράσινη υπερ-ομάδα και έχασε ξανά, αυτή τη φορά στην Κομοτηνή από τον... Πανθρακικό που παλεύει για τη σωτηρία του. 

Το... πάθημα της Βέροιας σε επανάληψη λοιπόν, αφού μετά το πάρτι του Μπεν, πάρτι έκανε και ο... Τζάνης στην πράσινη πλάτη.

Απολαύστε τα πράσινα ΜΜΕ που για ακόμα μια φορά ψάχνουν δικαιολογία στα σφυρίγματα των διαιτητών... Τώρα βέβαια, ποιος και γιατί να τους "σφάξει", ας το βρουν... μόνοι τους! 

leoforos.gr : ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΖΑ!

Αισχρή διαιτησία του Κύζα που έπαιξε 100-0 Πανθρακικό, με τον μέτριο Παναθηναϊκό να χάνει 2-1 σε εχθρικό έδαφος.

Η διακοπή τριών εβδομάδων μας είχε κάνει να ξεχαστούμε από τη μπόχα του ελληνικού ποδοσφαίρου και έτσι ο διαιτητής Γιώργος Κύζας του συνδέσμου Δράμας φρόντισε να μας θυμίσει πως παίζεται το άθλημα στην Ελλάδα. Σφυρίζοντας 100-0 Πανθρακικό έστησε στο… απόσπασμα τον Παναθηναϊκό στην Κομοτηνή, μοιράζοντας τις κίτρινες σαν… καραμέλες και αποβάλλοντας τον Μπούρμπο στο 59ο λεπτό εξαιτίας ανύπαρκτου φάουλ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 2-1 prasinanea.gr : Τόσο άγχος πια;


Η κακή απόδοση του Παναθηναϊκού, σε συνδυασμό με τη "χειρουργική" διαιτησία του Κύζα, επέφεραν την ήττα από τον Πανθρακικό με 2-1 στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Ο Σίλντενφελντ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, ανύπαρκτη η αποβολή του Μπούρμπου.

Τι και αν ο Παναθηναϊκός έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου, τι και αν τον έχουν αδικήσει σε πολλά παιχνίδια, τι και αν του αφαίρεσαν άδικα βαθμούς, το παρασκήνιο θέλησε να του στείλει ακόμα ένα μήνυμα.

Η διαιτησία του Κύζα ήταν "χειρουργική",με αποκορύφωμα τις δύο κίτρινες κάρτες στην αποβολή του Μπούρμπου, αλλά με πονηρά... σφυρίγματα, ανάποδες υποδείξεις και με κίτρινες κάρτες στο κατάλληλο σημείο, οδήγησε στην ήττα με 2-1 από τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ