2015-04-19 22:39:04
Φωτογραφία για Εκδρομή αποστράτων από Ναύπλιο και Κόρινθο στο Πήλιο
Πραγματοποιήθηκε τις 15 & 16 Απρ. 2015 η 2ήμερη εκδρομή που οργάνωσε το Παράρτημα Ναυπλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού σε συνεργασία με το αντίστοιχο Παράρτημα της Κορίνθου σε Βόλο & Πήλιο.

 

Την 1η ημέρα αναχωρήσαμε νωρίς το πρωί από το Ναύπλιο και φτάσαμε στο ΒΟΛΟ, όπου ξεναγηθήκαμε στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. &  Σ. Τσαλαπάτα. Συνεχίσαμε για ΠΟΡΤΑΡΙΑ και  την γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ή όπως την αποκαλούνε το "Μπαλκόνι του ΠΗΛΙΟΥ" όπου περπατήσαμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και απολαύσαμε την θέα του Παγασητικού κόλπου. Κατόπιν επιστρέψαμε στο Βόλο, περπατήσαμε στην όμορφη παραλία, δειπνήσαμε στη Στρατιωτική Λέσχη του Βόλου και κατόπιν αρκετοί «δοκιμάσαμε» ένα τσίπουρο στα παραδοσιακά τσιπουράδικα.

Την 2η ημέρα επισκεφτήκαμε το πλοίο «ΑΡΓΩ» στο λιμάνι του Βόλου (σε φυλασσόμενο τμήμα του και με ειδική άδεια) και ενημερωθήκαμε τόσο για το κατασκευαστικό κομμάτι όσο και για το παρθενικό του ταξίδι μέχρι τους Αγ
. Σαράντα από τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου "ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ 2008" κ. Κεχαΐδη Κώστα και από 2 μέλη του πληρώματος που συμμετείχαν στο ταξίδι, τους κ. Μουτσινά Δημήτρη (ύπαρχο) και Χαλιάσσο Θωμά, ενώ στο ξενοδοχείο μας καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γούσιος Χρήστος. Κατόπιν αναχωρήσαμε για ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ και ΜΗΛΙΕΣ όπου ξεναγηθήκαμε στον Ι.Ν. ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ, επισκεφτήκαμε τη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και το ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ και κάναμε βόλτα στο γραφικό αυτό χωριό του Πηλίου Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής, γευματίσαμε στη Στρατιωτική Λέσχη της Λαμίας και επιστρέψαμε κουρασμένοι, αλλά ευχαριστημένοι.  

  

Ανανεώσαμε δε το ραντεβού μας για την επόμενη εκδρομή μας..

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους Διευθυντές και το προσωπικό των ΛΑΦ Βόλου & Λαμίας για την εξυπηρέτησή που μας παρείχαν και τους κ. Κεχαΐδη Κώστα, Μουτσινά Δημήτρη, Χαλιάσσο Θωμά και Γούσιος Χρήστος.για την αναλυτική ενημέρωσή τους για το πλοίο καθώς και για την προθυμία τους να μας ξεναγήσουν και να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις μας.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ