2012-05-04 09:25:04
Φωτογραφία για Η Lady Gaga χώρισε τον Taylor Kinney
Η Lady Gaga είναι ελεύθερη και έτοιμη να ζευγαρώσει με τον επόμενο υποψήφιο... όχι όμως στο κοντινό μέλλον! Η εκκεντρική τραγουδίστρια δεν έχει χρόνο για έρωτες, γι' αυτό και χώρισε τον Taylor Kinney, δέκα μήνες μετά τις πρώτες φήμες της σχέσης τους Η Mother Monster, που γνώρισε τον 30χρονο Αμερικανό γόη στα γυρίσματα του video clip “You and I” το περασμένο καλοκαίρι, αποφάσισε συνειδητά να βάλει τέλος στο ρομάντζο τους, γιατί θέλει να επικεντρωθεί στην καριέρα της.

Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Gaga ξεκίνησε ήδη την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο “The Born This Way Ball” (27 Απριλίου), η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της.

«Θα δουλεύει ασταμάτητα μέχρι τον επόμενο χρόνο και συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να διατηρήσει μια φυσιολογική σχέση αυτό το διάστημα», ανέφερε ανώνυμη πηγή στο US Weekly. «Δεν έχει μυαλό για τίποτε άλλο!».

Επιπλέον, άφησε υπονοούμενα ότι το μοντέλο και ηθοποιό Kinney εκμεταλλεύτηκε τη φήμη της Lady G: «Ο Taylor ήταν εγωκεντρικός, τυπικός ηθοποιός, και ποτέ δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη της Gaga».

Τον προηγούμενο μήνα το περιοδικό Star είχε αποκαλύψει ότι η Gaga είναι ακόμα “κολλημένη” με τον πρώην φίλο της, Lüc Carl, με τον οποίο επικοινωνεί συχνά το τελευταίο διάστημα: «Πιθανότατα θα καταλήξουν πάλι μαζί», είχε δηλώσει κοντινό πρόσωπο της 26χρονης τραγουδίστριας.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ