2015-04-20 19:07:11
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ «ΜΑΧΗ»
O Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη (21/4, 20:00, Novasports 3) τη Μπαρτσελόνα στο τρίτο παιχνίδι των play off της Ευρωλίγκας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/4) για το τρίτο ματς με τους Καταλανούς.

Ο τεχνικός του Θρύλου αρχικά τόνισε πως «βρισκόμαστε παραμονή ενός παιχνιδιού από μια σειρά αγώνων που θα κρίνουν ποια ομάδα θα πάει στο Final Four. Το σκορ είναι 1-1, εκείνο που διακατέχει όλους στην ομάδα είναι η προσήλωση για το παιχνίδι αυτό γιατί το πιο σημαντικό είναι να είσαι έτοιμος να παίξεις ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε προσήλωση και συγκέντρωση στο πλάνο που έχουμε καταστρώσει για το παιχνίδι αυτό γιατί το πιο σημαντικό είναι να είσαι έτοιμος για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή, η προσήλωση μας στο πλάνο που έχουμε καταστρώσει. Είναι μια στιγμή που έχουν επιστρέψει και οι τραυματίες μας και είναι σημαντικό αυτό, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν να έχουμε γεμάτο ρόστερ».


Στη συνέχεια ο Έλληνας κόουτς είπε πως «άλλωστε όταν είχαμε τραυματισμούς έλεγα πως όλες αυτές οι απώλειες καλύπτονται εκ των έσω, αλλά το καλύτερο για την ομάδα είναι να έχουμε όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Και αυτή την κατάσταση βιώνουμε τώρα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε λύσεις και επιλογές για αυτά τα παιχνίδια. Έξτρα τρόπος δεν υπάρχει, υπάρχει θέληση για τα ριμπάουντ, οι αντίπαλοι μας υπερτερούν σε ύψη και αυτό που είναι σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουν box out, λειτουργήσαμε καλύτερα σε αυτό τον τομέα στο δεύτερο ματς σε σχέση με το πρώτο και είμαστε έτοιμοι για ακόμη μια μεγάλη “μάχη”. Είχαμε πει και τότε, αν και δεν θέλω να μιλάω για τα προηγούμενα παιχνίδια που είναι διαφορετικά από το αυριανό. Είπα ότι στο πρώτο παιχνίδι δεν ξεκινήσαμε καλά και αυτό αδυνάτισε και την άμυνα μας, την αυτοπεποίθηση μας στην επίθεση. Και η επίθεση μας επηρέασε την άμυνα και δεν ήταν τόσο δυνατή και αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ