2015-04-21 14:00:05
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!
Στο απόρθητο εδώ και τρία χρόνια (7-0) σε ματς για τα playoffs της Ευρωλίγκας ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κάνει το 2-1 στη σειρά με την Μπαρτσελόνα.

Η μεγάλη... δουλειά έγινε στη Βαρκελώνη, τώρα ο Ολυμπιακός θέλει να την τελειώσει στο ΣΕΦ!

Μετά την τρομερή εμφάνιση, που συνδυάστηκε με την εμφατική νίκη, μέσα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» ο Θρύλος υποδέχεται απόψε (20:00, Novasports 3) στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα με σκοπό να κάνει το 2-1 στη σειρά των playoffs.

Σύμμαχος και... έκτος παίκτης των ερυθρόλευκων θα είναι ο κόσμος του, καθώς εδώ και μέρες έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια, ενώ το μεγάλο τους… όπλο είναι το ΣΕΦ, στο οποίο είναι αήττητοι τα τελευταία τρία χρόνια σε προημιτελικά της Ευρωλίγκας, μετρώντας επτά νίκες!

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι επιτέλους στην πολύ ευχάριστη θέση να μην μετρά καμία απώλεια και να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του! Μοναδική απουσία αυτή του γνωστού τραυματία Μιχάλη Τσαϊρέλη.


Στον αντίποδα, ο Μπραντ Όλεσον, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο πρώτο παιχνίδι και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Μάλιστα, στην τελευταία προπόνηση των Καταλανών ο Αμερικανός πήρε μέρος, ωστόσο παραμένει άγνωστη η κατάστασή του και παράλληλα είναι… γρίφος τα λεπτά συμμετοχής που θα πάρει.

Ο Θρύλος, μαθημένος σε τόσο μεγάλα παιχνίδια, ΜΠΟΡΕΙ να πάρει τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και να κάνει ένα ακόμα τεράστιο βήμα για την πρόκριση στο Final 4 της Μαδρίτης. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος οι Καταλανοί και αυτό το γνωρίζουν οι ερυθρόλευκοι καλύτερα από όλους, για αυτό και δεν πετάνε στα σύννεφα παρά το break που έκαναν στην Ισπανία.

Θα είναι ένα ακόμη παιχνίδι τακτικής που θα θυμίζει... τελικό. Το σημερινό αποτέλεσμα θα δώσει προβάδισμα σε μία από τις δύο ομάδες όμως τίποτα δεν θα έχει κριθεί και όλα θα παιχτούν μέχρι το τέλος. Ο Ολυμπιακός έχει έμπειρους παίκτες οι οποίοι ακόμη και σε μέτρια βραδιά μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει φέτος ότι όταν πιάνουν την απόδοση που μπορούν κανείς δεν τους αντιστέκεται. Χρειάζονται δυο νίκες για να πάνε Μαδρίτη και την πρώτη είναι αποφασισμένοι να τη πάρουν απόψε! Με τον κόσμο τους στο πλευρό τους και τη θρυλική ψυχή τους ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ!

Εφόσον καταφέρουν οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να πετύχουν και δεύτερο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα θα πάρουν το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά και θα απέχουν μόλις μία νίκη από το Final Four της Μαδρίτης, με το τέταρτο ματς να γίνεται και πάλι στο «σπίτι» τους.

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ