2015-04-21 18:57:40
Φωτογραφία για «ΚΑΡΦΩΜΑ» ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ 3-0 ΣΕΤ
Προβάδισμα με 1-0 στη σειρά των τελικών της Α1 βόλεϊ πήρε ο Ολυμπιακός που νίκησε εύκολα με 3-0 σετ τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκες ήταν σαφώς ανώτερες από τις αντιπάλους τους σε ολόκληρο το παιχνίδι και συνάντησαν... μικρή αντίσταση μόνο στο τρίτο σετ. Ωστόσο κατόρθωσαν να το πάρουν και αυτό και να ανοίξουν το σκορ στη σειρά των τελικών η οποία φέτος κρίνεται στις τρεις νίκες.

Επόμενο ραντεβού των δύο «αιωνίων» την προσεχή Παρασκευή (24/4) στο κλειστό της Κυψέλης, όπου οι «πράσινες» θα προσπαθήσουν να φέρουν στα ίσα τη σειρά, ενώ ο Ολυμπιακός θα θελήσει να κάνει το «μπρέικ» και να βρεθεί... «αγκαλιά» με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με όπλο το σερβίς και έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τις Μπραμπόροβα και Γιώτα ο Θρύλος επιβλήθηκε εύκολα επί του Παναθηναϊκού.

Στα καθαρά αγωνιστικά Με πατημένο το πόδι στο γκάζι μπήκε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τις ερυθρόλευκες να εκμεταλλεύονται τα λάθη των φιλοξενούμενων και να παίρνουν από νωρίς προβάδισμα
. Οι "πράσινες", ειδικά από τα άκρα, δεν μπορούσαν να τελειώσουν μπάλες σε αντίθεση με τις παίκτριες του Γιάννη Νικολάκη. Κάπως έτσι οι ερυθρόλευκες "έχτισαν" μία διαφορά τεσσάρων πόντων την οποία και διατήρησαν μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (16-12). Από εκεί και πέρα η διαφορά άρχισε να... μεγαλώνει παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων που μείωσαν στους τρεις (20-17). Με τη Γιώτα στο σερβίς οι ερυθρόλευκες έτρεξαν ένα επιμέρους 5-0 και πήραν το σετ (25-17).

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ στο Ρέντη. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι καλύτερος παρά την άνοδο του Παναθηναϊκού σε μπλοκ και υποδοχή. Οι "πράσινες" ωστόσο συνέχισαν να έχουν πρόβλημα στην επίθεση. Έτσι, οι ερυθρόλευκες από την αρχή πήραν ένα προβάδισμα το οποίο και δεν απώλεσαν σε κανένα σημείο του σετ. Κάπως έτσι ήρθε εύκολα το 2-0 για τα κορίτσια του Θρύλου (25-19).

Στο τρίτο σετ οι "πράσινες" βελτίωσαν κάπως την εικόνα τους. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο στη μεγαλύτερη διάρκεια του σετ με την Κατερίνα Γιώτα να είναι εκείνη που έκανε τη διαφορά με το σερβίς της για τον Ολυμπιακό. Με την νεαρή κεντρική ο Θρύλος έτρεξε ένα επί μέρους 4-0 και πήρε διαφορά τριών πόντων (18-15). Αυτή τη διαφορά διατήρησε και μέχρι το τέλος του σετ ο Ολυμπιακός που έληξε με 25-21.

Ο Ολυμπιακός είναι κατά γενική ομολογία η καλύτερη ομάδα στη φετινή Α1 και όταν οι ερυθρόλευκες παίζουν συγκεντρωμένα δύσκολα κάποιες θα μπορέσουν να τις... κοντράρουν. Ειδικά όταν οι δύο ακραίες του Ολυμπιακού είναι σε αυτή την κατάσταση.

"Κάρφωμα" πάντα και παντού λοιπόν και πάμε για το 2-0 μέσα στο "σπίτι" τους!

Τα σετ: 25-17, 25-19, 25-21
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ