2015-04-22 14:28:16
Φωτογραφία για ΝΤΑΝΣΤΟΝ : ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
Ο Μπράιαντ Ντάνστον εξηγεί στο Euroleague Greece ότι ο Ολυμπιακός έκανε το... αυτονόητο στο ΣΕΦ και περιμένει από τον κόσμο να βγάλει την ίδια ενέργεια στο Game 4 (23/04, 22.00).

Αναλυτικά O Ολυμπιακός έκανε την αρχή στο Palau Blaugrana και από χθες (21/04) βρίσκεται μια νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης, μετά το 73-71 επί της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Τι απομένει; Μια νίκη επί των Καταλανών (η τρίτη συνεχόμενη σε διάστημα λίγων ημερών) το βράδυ της Πέμπτης (23/04, 22.00) στο φαληρικό στάδιο.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον εξηγεί ότι το 2-1 είναι ένα πολύ καλό νέο και προειδοποιεί ενόψει Game 4 αφού "είναι playoffs και όλοι θέλουν να πάνε στο Final Four".

Ο Αμερικανός σέντερ εξήγησε αρχικά πως: "Ήταν ένα σπουδαίο ματς για τους φιλάθλους μας. Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε απόψε (χθες) ήταν να κερδίσουμε! Ξεκινήσαμε καλά, όλα ήταν υπό έλεγχο όμως χάσαμε κάποια ριμπάουντ και η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στα τελευταία λεπτά. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε με δύναμη και ενέργεια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το 2-1 στη σειρά είναι ένα πολύ καλό νέο! Νομίζω ότι παίξαμε πολύ-πολύ καλά στην άμυνα. Ακολουθεί το Game 4, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά μπροστά στον κόσμο μας!".


Τι παραπάνω έκανε ο Ολυμπιακός συγκριτικά με την Μπαρτσελόνα κι έφτασε στη νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στο Final Four; "Στο Game 1 στη Βαρκελώνη δεν ήμασταν τόσο καλοί στα ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της έδρας και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Απλώς, κάναμε αυτό που έπρεπε στο σπίτι μας και μένει ένα ακόμα παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας θα παίξει τη... ζωή του όμως κι εμείς θέλουμε πολύ να τελειώσουμε τη δουλειά. Περιμένουμε άλλη μια μάχη!".

Θα μπορέσει, λοιπόν, ο Ολυμπιακός να τελειώσει τη δουλειά στο ΣΕΦ για να ταξιδέψει στη Μαδρίτη; "Το ελπίζουμε! Θα δώσουμε και τη ψυχή μας για να κερδίσουμε. Ελπίζουμε ο κόσμος να βγάλει την ίδια ενέργεια που έβγαλε σήμερα (χθες). Το Game 3 ήταν πολύ σημαντικό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Ο στόχος είναι απλός. Θέλουμε ακόμα μια νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Είναι playoffs, όλοι θέλουν να πάνε στο Final Four και η Μπαρτσελόνα έχει μπροστά της την τελευταία ευκαιρία".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ