2015-04-22 20:06:57
Φωτογραφία για Ο ΦΟΒΟΣ της Ελένης Μενεγάκη για το μωρό της! Τι έχει απαγορεύσει η παρουσιάστρια;
Τρέχει πανικόβλητη μέρα-νύχτα αλλά δεν την απασχολεί καν η κούραση και η αϋπνία… Μπορεί η μικρή της “πριγκίπισσα” να την κρατά μακριά από τα φλας των paparazzi αλλά και από την εκπομπή της στον ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη, όμως, καθόλου δεν νοιάζεται γι” αυτό καθώς διανύει μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της, έχοντας συνέχεια αγκαλιά την κορούλα της.

Οι φόβοι και τα προβλήματα...

Αποφεύγει τις επισκέψεις και απαγορεύει τα πολλά πηγαινέλα σε κάποιους που θέλουν να την επισκεφθούν για να της ευχηθούν και να δουν την κόρη της από κοντά “Η Ελένη τρέμει τις ιώσεις” μας λέει το ίδιο πρόσωπο και συνεχίζει: “Επειδή είναι η εποχή που είναι σε έξαρση οι αρρώστιες θέλει να κρατήσει το μωρό της μακριά από τον πολύ κόσμο, γι” αυτό και μιλάει τηλεφωνικά με όλους προκειμένου να τους ενημερώνει για τα δικά της νέα αλλά και για της μπέμπας”.

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή πλησιάζει… Οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτή την εβδομάδα εκείνη αρχίζει να προετοιμάζεται ψυχολογικά, έχει μπει σε πρόγραμμα διατροφής- όπως σας είχαμε ενημερώσει- ώστε να είναι πανέτοιμη το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου να επιστρέψει στον ALPHA, όντας σίγουρα για άλλη μία φορά εντυπωσιακή! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ