2015-04-22 21:15:25
Φωτογραφία για ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ Ο ΑΜΠΙΝΤΑΛ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Ερίκ Αμπιντάλ είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από προβλήματα υγείας, αλλά τα έχει καταφέρει να βγει νικητής και μάλιστα νικώντας δύο φορές τον καρκίνο!

Από την στιγμή λοιπόν που έχει περάσει αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα, μπορεί να προχωρήσει σε μεγάλα εγχειρήματα, όπως για παράδειγμα στα εγκαίνια του ιδρύματός του για πάσχοντες από τον καρκίνο.

Τα εγκαίνια έγιναν σήμερα το πρωί και ο Γάλλος πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού με tweets ενημέρωνε διαρκώς για το τι γίνεται.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να καλύψει το γεγονός και σίγουρα η δημοσιότητα που πήρε το θέμα, δείχνει πως οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να στηρίξουν το σχέδιό του.

Στον εξαιρετικό πολυχώρο InGracia της Βαρκελώνης έγινε την Τετάρτη η παρουσίαση του ιδρύματος του Αμπιντάλ. Εκεί ο Γάλλος άσος μίλησε και για την περιπέτειά του και για τους στόχους του αλλά και για την Μπαρτσελόνα.


Το «E22Abidal Foundation» (το 22 είναι το νούμερο που φορούσε στην Μπαρτσελόνα ο Αμπιντάλ) έχει φυσικά την πλήρη και μεγάλη στήριξη και του Ολυμπιακού όπου εργάζεται ο Ερίκ Αμπιντάλ. Το πρώτο του event για να συγκεντρώσει χρήματα για παιδιά που τα έχουν ανάγκη θα είναι τον Μαϊο. Θα γίνει ένας ποδηλατικός αγώνας μεταξύ Άγγλων και Καταλανών. Θα μαζευτούν χρήματα για ερευνητικούς λόγους για ασθένειες που θα έχουν να κάνουν με το συκώτι. Τα χρήματα θα δοθούν σε ιδρύματα σε Λονδίνο και Βαρκελώνη.

Επίσης τα επίσημα hashtags του ιδρύματος - που εγκαινιάστηκε με κάθε επισημότητα- είναι το #eaf22 και το #Everythingbeginstoday.

* Εμείς να του ευχηθούμε τα καλύτερα!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ