2015-04-23 10:00:22
Φωτογραφία για Ας βοηθήσουμε τον 4χρονο Παναγιώτη που το έχει πραγματική ανάγκη!
Αγαπητό tromaktiko,

πριν λίγες ημέρες κοινοποιήθηκε μέσω facebook το πρόβλημα υγείας ενός τετράχρονου παιδιού του Παναγιώτη που πάσχει από μια δύσκολη μορφή καρκίνου.

Οι γονείς του άνεργοι και μια γιαγιά να εκληπαρεί για οικονομική βοήθεια για να μπορέσει η οικογένεια να καταφέρει να σώσει το παιδί της που ήδη από την Δευτέρα βρίσκεται στην Αγγλία για μια δύσκολη θεραπεία και αν όλα πάνε καλά για μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Όταν το διάβασα στο facebook πήρα τηλέφωνο φίλους και γνωστούς, συγκεντρώσαμε ένα ποσό και το καταθέσαμε σε λογαριασμό που μου έδωσε η ίδια η γιαγιά του παιδιού.

Να σημειώσω ότι πριν επικοινωνήσω με το τηλέφωνο που αναφερόταν στο facebook και ήταν της γιαγιάς του μικρού Παναγιώτη, πήρα τηλέφωνο στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ που νοσηλευόταν το παιδί για να το διαπιστώσω και δυστυχώς είναι αλήθεια.

Γι αυτό λοιπόν, όποιος μπορεί ας καλέσει στο τηλέφωνο 698 34 13 251 για να βοηθήσει αυτό το αγγελούδι που αντί να παίζει και να χαίρεται με τους γονείς του, βρίσκεται στην πιο δύσκολη κατάσταση που δεν θα ήθελε κανένας να βρίσκεται ούτε ο ίδιος και πόσο μάλλον το παιδί του. Νομίζω ότι όλοι μας αντί να πιούμε ένα καφέ ή να αγοράσουμε κάτι περιτό μπορούμε να βοηθήσουμε τον Παναγιώτη να βγει νικητής και να επιστρέψει στο σπίτι του γερός.ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.. Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ