2015-04-23 12:36:05
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ... ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΦ Ο ΑΜΠΡΙΝΕΣ
Αισιόδοξος πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, στον τέταρτο προημιτελικό και να πάει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, εμφανίστηκε ο Άλεξ Αμπρίνες.

Σίγουρος πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να επαναλάβει αυτό που είχε κάνει και πριν από δύο χρόνια κόντρα στον Παναθηναϊκό, δηλαδή το break, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Άλεξ Αμπρίνες ενόψει του τέταρτου προημιτελικού με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

«Το τρίτο παιχνίδι ήταν σκληρό και πιστεύαμε πως μπορούμε να νικήσουμε, όμως ο Σπανούλης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης», δήλωσε αρχικά ο Άλεξ Αμπρίνες και πρόσθεσε:

«Για άλλη μία φορά ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή άμυνα, δυνατή και αυτός μας κόστισε στην επίθεση. Τώρα, όσον αφορά στο τέταρτο παιχνίδι, οι δύο ομάδες θα είναι διαφορετικός και ποτέ δεν ξέρεις. Στο πρώτο ήμασταν άνετοι, στο δεύτερο μας είχαν “διαβάσει” καλά και στο τρίτο πηγαίναμε πόντο-πόντο».

Για να καταλήξει ο νεαρός γκαρντ: «Πιστεύω πως μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη, ώστε να πάμε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι. Όπως ακριβώς είχε γίνει και πριν δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό είμαστε αισιόδοξοι για το τέταρτο ματς».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ