2015-04-23 15:07:03
Φωτογραφία για Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΟΥ... «ΠΟΛΕΜΟΥ»!
Νίκη και... φεύγει για Final 4. Ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει απόψε την τρίτη του νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα που θα του δώσει το εισιτήριο για την τελική φάση που γίνεται στη Μαδρίτη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα στον 4ο μεταξύ τους προημιτελικό της Ευρωλίγκας, με νίκη κάνει το 3-1 και... «σφραγίζει» την πρόκριση στο Final Four.

Ο Θρύλος απέχει σαράντα αγωνιστικά λεπτά από την ολοκλήρωση μίας ακόμα υπέρβασης στη σύγχρονη ευρωπαϊκή του ιστορία, που δεν είναι άλλη από την πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης. Οι ερυθρόλευκοι, προηγούνται 2-1 στο σκορ της Μπαρτσελόνα στη μεταξύ τους προημιτελική σειρά και αν τα καταφέρουν και απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ), θα επιστρέψουν -μετά από διακοπή ενός χρόνου- στην κορυφαία τετράδα της Ευρώπης, παίρνοντας την πέμπτη πρόκρισή τους τα επτά τελευταία χρόνια σε Final Four και ένατη συνολικά.

O Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα και θα παραταχθούν πλήρεις για τον πιο σημαντικό –μέχρι τον επόμενο- αγώνα της φετινής Ευρωλίγκας.


Σύμμαχός τους, οι δώδεκα χιλιάδες οπαδοί του Θρύλου που εξάντλησαν από χθες το πρωί τα εισιτήρια και θα μετατρέψουν το ΣΕΦ σε… κολαστήριο. Άπαντες στο Λιμάνι, γνωρίζουν πως τίποτα δεν έχει κριθεί και ότι η Μπαρτσελόνα θα επιχειρήσει να φύγει από τη… δύσκολη όπου βρίσκεται από την Τρίτη το βράδυ και έπειτα και να επιστρέψει τη σειρά στη Βαρκελώνη, για μία πέμπτη και τελευταία μάχη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» τη προσεχή Τετάρτη (29/04). Έτσι οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι έτοιμοι για... "πόλεμο"!

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με στόχο να είναι συγκεντρωμένος, να παίξει το ίδιο καλή άμυνα με το 4ο δεκάλεπτο του τρίτου αγώνα και να βρει τις λύσεις στην επίθεση για να ρίξει οριστικά στο… καναβάτσο την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, που τρεις φορές στο παρελθόν (με Παναθηναϊκό, Ρεάλ και Λαμποράλ Κούτσα) έχει ανατρέψει το σε βάρος της 2-1 στα προημιτελικά. Η ισπανική ομάδα, θα παίξει το… τελευταίο της χαρτί, έχοντας όλους τους παίκτες της διαθέσιμους.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία), Έντι Βιατόρ (Γαλλία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία).
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ