2015-04-23 18:56:12
Φωτογραφία για ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ!
To... σίριαλ Μιλιβόγεβιτς συνεχίζεται με την Άντερλεχτ και τον Ολυμπιακό να έχουν προγραμματίσει νέα επαφή μετά το πέρας των πλέι οφ του Βελγίου.

Από εκεί που αρκετές υποθέσεις στον Ολυμπιακό είχαν τυπικό χαρακτήρα προέκυψαν... εμπόδια. Μία τέτοια περίπτωση είναι και του Σέρβου μέσου. Η Άντερλεχτ έχει να μιλήσει με τον Ολυμπιακό και την πλευρά του παίκτη για πάνω από έναν μήνα για αυτήν την υπόθεση.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει το... τελεσίγραφο για την ρήτρα από εκεί που έληγε στα τέλη Μαρτίου πήγε για τα τέλη Μαϊου. Το ποσό είναι 2,7 εκατ. ευρώ όμως όπως έχουμε αναφέρει ξανά μπορεί να πέσει στα 2 ή ακόμα και πιο κάτω.

Η Άντερλεχτ δεν θέλει νακρατήσει τον παίκτη και ο Σέρβος διεθνής μέσος πέραν των ερυθρόλευκων δεν έχει κάποια άλλη πολύ σοβαρή προοπτική από Βέλγιο, Σερβία ή αλλού. Οι Βέλγοι αυτήν την περίοδο έχουν ρίξει το βάρος τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Μόλις ολοκληρωθούν αυτά έχουν προγραμματίσει να κάνουν μία νέα και πιθανότατα άκρως καθοριστική επαφή με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ