2015-04-24 02:02:04
Φωτογραφία για ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ... «ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝ ΟΛΟΙ!»
«Πείτε το να το ακούν όλοι, είμαστε η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία επταετία», ανέφεραν πανευτυχείς οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στον κόουτς και σε όλη την ομάδα μας. Τους παίκτες μας και το επιτελείο. Είναι ιστορικές οι στιγμές που ζούμε. Ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη σήμερα είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία επταετία. Ανεξαρτήτως τι θα γίνει το Final Four τα επιτεύγματα του Ολυμπιακού δεν τα έχει κάνει άλλη ομάδα. Σε λίγα χρόνια θα καταλάβουν όσοι δεν έχουν καταλάβει το τι κάνει ο Ολυμπιακός και το τι είναι ο Ολυμπιακός.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Νομίζω πως αυτό που κάνουν δεν το έχουμε δει ξανά στο μπάσκετ. Με το μπάζετ που έχει ο Ολυμπιακός. Τα είπαν και οι παίκτες. Εμείς τα ξέρουμε καλύτερα και είναι ακόμα μεγαλύτερες. Είμαστε περήφανοι με τον Παναγιώτη για όσα πετύχαμε. Μάγκικα, Πειραιώτικα και πεντακάθαρα.


Με μαγκιά και κρυστάλλινα. Αυτοί είμαστε, αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Έτσι πετύχαμε. Όπως είχαμε πει και στην Βαρκελώνη, στο Final Four δεν πάμε για τη συμμετοχή, πάμε για να φτάσουμε ψηλά. Αυτό πιστεύει η ομάδα και το δείχνει. Πάμε για νέες κατακτήσεις και νέους θριάμβους. Συγχαρητήρια κόουτς».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε: «Χρόνια πολλά στον αδελφό του, τον Γιώργο Σκινδήλια και τον Γιώργο Πρίντεζη. Αυτή την πρόκριση θα τη θυμόμαστε για χρόνια. Έγινε μια ερώτηση σχετικά με το αν είναι ιστορικό το καλάθι. Δεν είναι μόνο αυτό. Τέτοια καλάθια και τέτοιες προκρίσεις χτίζουν νέες γενιές Ολυμπιακών.

Αυτά τα πράγματα που ζούμε είναι ανατριχιαστικά. Στην Μαδρίτη θα είμαι... Σε όλους τους παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλω να δώσω όμως ξεχωριστά συγχαρητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ήρθε σε ένα δύσκολο σημείο της σεζόν και πίστεψε σε όλους τους παίκτες του. Είναι σπανιο αυτό για προπονητή. Συνήθως σου ζητάνε όλοι αλλαγές. Πέραν του Τσαϊρέλη δεν μας ζήτησε κάτι άλλο. Πήρε το υλικό που είχαμε και δούλεψε με αυτό. Έφτιαξε μια άμυνα που δαγκώνει τους πάντες.

Δεν είναι απλό αυτό που έγινε. Όταν είχαμε αποκλείσει τη Σιένα, εντάξει περάσαμε ένα χωριουδάκι της Ιταλίας. Με την Μπαρτσελόνα είναι αλλιώς. Αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα. Σε γενικές γραμμές αυτά ήθελα να πω...»
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ