2015-04-25 17:36:17
Φωτογραφία για Μεγάλη έρευνα αξιοπιστίας και ικανοποίησης κατόχων αυτοκινήτων - Αναφορές βλαβών από τους φίλους/ες αναγνώστες - Οι πρώτες αναφορές αξιοπιστίας είναι διαθέσιμες
Μεταξύ των αναφορών που μας τέθηκαν υπόψιν και μπορείτε να δείτε και εδώ υπάρχει αναφορά για το Citroen C5 thp 155 σύμφωνα με την οποία αναγράφεται ότι: "ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΥΣΕΙ 28000 ΧΙΛ.ΣΕ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ..."

Η πρώτη λίστα αναφορών αξιοπιστίας είναι διαθέσιμη μέσω του Autocarnet.gr. Έχουμε κρατήσει ακριβώς τις αναφορές όπως μας τις έδωσαν οι φίλοι/ες μας - χωρίς να διορθώσουμε τυχόν συντακτικά ή ορθογραφικά λάθη-  στο ερωτηματολόγιο του Autocarnet για λόγους ρεαλιστικής απόδοσης της πληροφορίας .

Η πρώτη αναφορά αξιοπιστίας που δημοσιεύουμε σήμερα αφορά τα παρακάτω μοντέλα:

Παρακαλούμε θερμά τους φίλους μας να συμπληρώνουν με όσο το δυνατό περισσότερη λεπτομέρεια την μάρκα/μοντέλο του αυτοκινήτου τους για να έχουμε πλήρη εικόνα για το μοντέλο για το οποίο μιλούν. π.χ. Toyota Yaris 1.33lt. Αν υπάρχουν εκδόσεις κινητήρων με διαφορετικές ιπποδυνάμεις από ίδια κυβικά καλό είναι να αναφέρεται και η σχετική ιπποδύναμη του αυτοκινήτου, π.χ. VW Golf 1.4TSI 122PS ή VW Golf 1.4TSI 140PS κλπ,


Σας προτρέπουμε να συμπληρώσετε και εσείς με τη σειρά σας το ερωτηματολόγιό μας σχετικά με για την αξιοπιστία / κατανάλωση / αξιολόγηση του αυτοκινήτου σας προκειμένου να μας στείλετε τις δικές σας αναφορές για τα αυτοκίνητά σας! Τις αναφορές αυτές - πάντα ανώνυμα - τις συγκεντρώνουμε και τις παρουσιάζουμε στο κοινό μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

 - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ/ΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ/ΣΤΡΙΕΣ - 

Γράψτε την δική σας αναφορά για το δικό σας αυτοκίνητο 

Αφιερώστε μας  και εσείς λίγο από τον χρόνο σας και ας ανακαλύψουμε από κοινού τις αδυναμίες του αυτοκινήτου σας! Αν τα προβλήματα του δικού σας αυτοκινήτου εμφανίζονται αρκετά συχνά και σε άλλους αναγνώστες τότε...ίσως κάτι να τρέχει και βέβαια...καλό θα ήταν να το γνωρίζουμε όλοι μας.

Link ερωτηματολογίου:

http://goo.gl/forms/5zwtHkPIyl

Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ