2015-04-26 00:37:31
Φωτογραφία για ΧΑΜΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Από φοβερά επεισόδια εκτός και εντός γηπέδου «σημαδεύτηκε» το ντέρμπι ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν για το πρωτάθλημα Σερβίας, πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα έκτροπα σημειώθηκαν αρχικά εκτός του «Μαρακανά» και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Ερυθρού Αστέρα.

Οι οπαδοί της ομάδας συνεπλάκησαν με τις δυνάμεις ασφαλείας, ενώ υπήρξε και καρεκλοπόλεμος με το όλο... σκηνικό να παραπεμπεί σε πεδίο μάχης.

Τα επεισόδια γενικεύτηκαν όταν οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να πάρει τους παίκτες και να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια, αναμένοντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τελικά το μεγάλο ντέρμπι ξεκίνησε με καθυστέρηση 45 λεπτών. Οταν πάτησαν χορτάρι οι ποδοσφαιριστές υπήρχε όρεξη για καλή μπάλα, τόσο ο Αστέρας όσο και η πρωτοπόρος έφτιαξαν καλές φάσεις, αλλά κανένας από τους δυο δεν βρήκε δίχτυα και το 0-0 αφήνει ικανοποιημένη μόνο τη φιλοξενούμενη, που παρέμεινε στο +5, έξι «στροφές» πριν το φινάλε.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λαλάτοβιτς): Ραΐκοβιτς, Τσβέτκοβιτς, Αντέλκοβιτς, Παβίσεβιτς, Γιοβάνοβιτς, Κοβάσεβιτς, Στογιάνοβιτς, Λάζοβιτς, Κάταϊ, Πάρκερ, Γιόβιτς.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Μιλίνκοβιτς): Ζίβκοβιτς, Μπανταλόφσκι, Βολκόφ, Μπάλαζιτς, Μπ. Ίλιτς, Ντρίτσιτς, Μπράσανατς, Ζίβκοβιτς, Γκρμπιτς, Σ. Ίλιτς, Μπάμποβιτς.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ