2015-04-26 13:26:46
Φωτογραφία για Υπάρχει κανείς νουνεχής στην κυβέρνηση;
Κάτω από την Ακρόπολη παίζουν μονόπολη στις δικές μας πάτες Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο πλανεμνος λαός μας, ακούγοντας τα παραμύθια τη Χαλιμάς που του σέρβιρε ο κ΄ Τσίπρας και η παρέα του επαναστάτησε. Έτσι με την ψήφο του είπε ένα υπερήφανο και μεγαλοπρεπέ «όχι» στα μνημόνια και στη λιτότητα. Απεφάνθη ότι θέλουμε τη συμμετοχή μας στην ΕΕ, δηλαδή θέλουμε τα ΕΣΠΑ, τις αγροτικές επιδοτήσεις, τα χαμηλότοκα δάνεια, την κοινοτική αλληλεγγύη, αλλά με το αζημίωτο, χρίς να πληρώνουμε τα χρέη μας. Δηλαδή υιοθέτησε πλήρως ότι του είπαν οι λαοπλάνοι, επιμένοντας στο « και η πίτα ολάκερη και ο σκύλος χορτάτος».

΄Ετσι καλείται τώρα ο κ. Τσίπρας και ο ανιμνημονιακός συρφετός, αφού σχημάτισαν υβέρνηση, να θεμελιώσουν την πρώτη στην λλάδα διακυβέρνηση, όπου οι πολίτες δεν α πληρώνουν αλλά θα πληρώνονται και θα ζυν καλά με τη στοργική φροντίδα του κράτυς πατερούλη, χωρίς τοκογλυφικά δάνεια και μνημονιακούς γκαουλάϊτερ, επαναφέρονας όπου ν’ άναι την κατοχική πληθωριστιή δραχμή (αφού τέρμα οι επιχορηγήσεις τη ΕΕ, αν δεν εφαρμόσουμε τα όσα συμφωνήσαμε στις 25 Φεβρουαρίου)
. Αρκεί που ανατέθηκε το υπουργείο Οικονομικών στον καθηγητή κ. Βαρουφάκη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τη λύση του προβλήματος. Και τα χατούκια από τους εταίρους μας πέφτουν με υθμό πολυβόλου το ένα πίσω από το άλλο.

Γατί οι ανάλγητοι χρηματοδότες μας, υιοθέτησαν κι αυτοί το ελληνοπρεπές «δεν πληρνω» και άρχισαν πεισματικά να θέλουν πίσω τα λεφτά τους. Υπάρχει κανείς νουνεχής ε αυτήν την κυβέρνηση, να μας πάρει από τ χέρι και να μας περάσει απέναντι ή θα βυιστούμε αύτανδροι στον ωκεανό των προβλμάτων και των ανεκπλήρωτων επιθυμιών μα; Και μία υπόμνηση προς την νεολαία που ποσδιόρισε εν πολλοίς το εκλογικό αποτέλσμα της 25ης Ιανουαρίου, γιατί θα είναι οι πρώτοι που θα πληγούν από την αφασία της λαοπρόβλητης κυβέρνησης: «Η πείρα είναι ια χτένα την οποία ο Θεός χαρίζει στον άνθρωπο μόνο όταν του έχουν πέσει τα μαλλιά» (Μάο Τσε Τουνγκ).

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ