2015-04-26 17:52:13
Φωτογραφία για ΤΑ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! (ΡΗΟΤΟS)
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στα playoffs της Ευρωλίγκας πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις έχοντας συνολικά 32 πόντους με 9/10 τρίποντα και 4 λάθη (τα 3 στην ήττα των ερυθρόλευκων στη Βαρκαλώνη).

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα και βρίσκεται στο Final 4 της Μαδρίτης. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκαν όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να δώσουν το... κάτι παραπάνω.

Άλλοι το κατάφεραν λίγο και άλλοι... πολύ!

Σίγουρα η παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη και του Βασίλη Σπανούλη ήταν εκπληκτική, αλλά του Βαγγέλη Μάντζαρη ήταν... κομβική!

Ο διεθνής γκαρντ των ερυθρόλευκων στα 4 ματς με την Μπαρτσελόνα έκανε τα πάντα στο παρκέ και τα έκανε... άριστα!

Ο Μάντζαρης στα playoffs είχε μέσο όρο, 8 πόντους, σχεδόν 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και μόλις ένα λάθος.

Ο 25χρονος διεθνής του Ολυμπιακού τελείωσε τη σειρά με 90% στα τρίποντα εκτελώντας εύστοχα 9 στις 10 συνολικές προσπάθειες που πήρε, ενώ αξίζει αναφοράς πως στις 3 νίκες του Ολυμπιακού έκανε ΣΥΝΟΛΙΚΑ ένα λάθος!

Ολοκληρώνοντας θα πρέπει να τονίσουμε την προσπάθεια του Βαγγέλη Μάντζαρη στα αμυντικά του καθήκοντα. Το μαρκάρισμα στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο δεν ήταν εύκολο, υπήρχαν στιγμές που τον... έχανε, αλλά υπήρχαν και άλλες που βρισκόταν μονίμως μπροστά του και είχε γίνει ο... εφιάλτης του!

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ