2015-04-26 19:18:06
Φωτογραφία για Πέταξε μάνγκο στο Πρόεδρο της Βενεζουέλας και πήρε ένα σπίτι
Μια έκπληξη περίμενε τον προεδρο της Βενεζουέλας την ώρα που διέσχιζε το πλήθος πάνω σε... ένα λεωφορείο στην κεντρική πολιτεία του Aragua το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Μια γυναίκα του πέταξε ένα μάνγκο με το μήνυμα: “Αν μπορείτε, τηλεφωνήστε μου”.

Όπως αποκάλυψε συνεργάτης του πρόεδρου μιλώντας σε δημοσιογράφους, “η 52χρονη Marleny Olivo αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με το σπίτι της. Δεν πίστευε στα αυτιά της όταν της επικοινωνήσαμε μαζί της για να της μεταφέρουμε το μήνυμα ότι έχει εγκριθεί η χορήγηση ενός διαμερίσματος”.

Εκτός από το σπίτι ο Μαντούρ ανακοίνωσε ότι θα φάει και το μάνγκο.

Όπως και ο προκάτοχός του Ούγκο Τσάβες, ο Μαντούρο δίνει συχνά στους φτωχότερους από τους υποστηρικτές του, σπίτια, συσκευές, ακόμη και συντάξεις, εξαγριώνοντας πολλές φόρες τους επικριτές του.

Αλλά σε αντίθεση με τον Τσάβες, παρά τα δώρα, ο Μαντούρο δεν κατάφερε να σταματήσει την κατακόρυφη πτώση της δημοτικότητας του από την ανάληψη των καθηκόντων του.


Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Datanalisis, μόνο 28,2 % των κάτοικων της Βενεζουέλας εγκρίνει τον τρόπο που διαχειρίζεται την οικονομία, το οποίο είναι σχεδόν το ήμισυ από το αρχικό ποσοστό του.

Η κίνηση αυτή, πάντως, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τους αντιπάλους του Μαντούρο να κάνουν καυστικά σχόλια.

Η ιστοσελίδα “δολάριο σήμερα”, που ασχολείται με τη μαύρη αγορά για δολάρια, έγραψε : «Αν με ένα μάνγκο σας δίνουν διαμερίσματα, τότε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε: την επόμενη φορά να του πετάξετε έναν ανανά”.

"Αναμένεται έλλειψη στα μάνγκο, ας μπούμε σε σειρά και ας τα πετάξουμε στον Maduro να πάρουμε κάνα σπίτι” σχολιάζουν στο Twitter. 
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ