2015-04-27 11:23:16
Φωτογραφία για «ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΕΝΟΧΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στο ESPN για τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, και τις ιδιαιτερότητες των ελληνικών ντέρμπι.

Απεσταλμένος του αμερικάνικου δικτύου, ESPN, βρέθηκε στην Ελλάδα για να καλύψει το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στη Λεωφόρο, καταγράφοντας τόσο το ματς, όσο και το pre-game και post-game αυτού.

Στο πλαίσιο αυτό ο δημοσιογράφος, Μάιικλ Γιόχιν, μίλησε με τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού, Στέλιο Γιαννακόπουλο, τον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού, Άγγελο Μπασινά, αλλά και τον Αντώνη Νικοπολίδη που φόρεσε τη φανέλα τόσο των ερυθρόλευκων, όσο και των "πράσινων".

Ο Αντώνης Νικοπολίδης εξήγησε τους λόγους της μεταγραφής του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό και την ατμόσφαιρα που αντιμετώπισε στα ντέρμπι με την πρώην του ομάδα.

Αναλυτικά είπε:

"Με έστειλαν στον πάγκο κι έθεσαν σε κίνδυνο, όλη μου την καριέρα. Δεν έπαιζα πριν το Euro 2004. Ήμουν 33, και σ' αυτή την ηλικία, θεωρείσαι μεγάλος στην Ελλάδα. Δεν περίμενα ο Ολυμπιακός να μου προσφέρει συμβόλαιο, αλλά το έκανε. Πήρα την ευκαιρία γιατί ήθελα να αποδείξω σε όλους, συμπεριλαμβανομένων και των διοικούντων τον Παναθηναϊκό, ότι είμαι ο καλύτερος γκολκίπερ στη χώρα.


Πήγα στον Ολυμπιακό σαν εθνικός ήρωας μετά την κατάκτηση του Euro 2004, κι αυτό βοήθησε τους φιλάθλους να με αποδεχτούν. Αλλά οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, δεν θα καταλάβουν ποτέ τα κίνητρά μου. Είμαι, απλά, επαγγελματίας και έπρεπε να κάνω το καλύτερο για την καριέρα μου, αλλά αυτοί πάντα το βλέπουν διαφορετικά.

Για εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα στα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ότι έπαιζα απέναντι στους παλιούς μου φίλους. Όσον αφορά στους οπαδούς, ποτέ δεν αισθάνθηκα ένοχος. Πήγαινα να τους αντιμετωπίσω με καθαρή συνείδηση και καθαρή καρδιά και ποτέ δεν προκάλεσα."
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ