2015-04-27 12:48:06
Φωτογραφία για Δεν πείστηκαν ... και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι γιατροί
Με κενά και σίγουρα χωρίς να πειστούν αποχώρησαν οι γιατροί του Βενιζελείου νοσοκομείου, από τη συνάντηση με το ΔΥΠΕάρχη Ν.Ηγουμενίδη και του υποδιοικητή της ΔΥΠΕ Κρήτης Στ.Δημητρακόπουλου.

Οι ειδικευόμενοι γιατροί του νοσοκομείου συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας, ενώ ξεκινούν από σήμερα οι ειδικευμένοι, απέχοντας από τα τακτικά περιστατικά, ώστε τουλάχιστον να μη μείνει "ακάλυπτο" το νοσοκομείο, στις εφημερίες.

Οι γιατροί, κατά τη συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΥΠΕ Κρήτης, άκουσαν το Νίκο Ηγουμενίδη, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι σύμφωνα με ειλημμένη απόφαση, θα πληρώνονται τις εφημερίες τους με καθυστέρηση δύο μηνών, με την αρχή να γίνεται το χρονικό διάστημα ως τις 10 Μαΐου οπότε θα γίνει η πληρωμή των εφημεριών των μηνών του 2015 που είναι σε εκκρεμότητα.

Οι γιατροί πάντως δεν έμειναν ικανοποιημένοι από όσα άκουσαν γι'αυτό και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ οι ειδικευμένοι γιατροί θα καθορίσουν ξανά τη στάση τους σε γενική συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ