2015-04-27 13:41:05
Φωτογραφία για Αποχωρήσεις - βόμβα από το «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»
Mπορεί το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» να σκίζει στους πίνακες της AGB και να κερδίζει την μάχη του ανταγωνισμό της prime time, αλλά οι συντελεστές της έχουν ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, δεν λείπουν οι αποχωρήσεις και οι αλλαγές, αφού την επόμενη χρονιά θα υπάρξουν αλλαγές τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Κάποιες από αυτές έχουν αρχίσει ήδη να δρομολογούνται αλλά και να εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις.

Η αρχή γίνεται από τη συγγραφική ομάδα που «ηγείται» η Ελενα Σολωμού. Εκεί παραμένει σταθερή η Κωνσταντίνα Γιαχαλή και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, ενώ ο Αγγελος Χασάπογλου αποχώρησε. Στην ίδια ομάδα υπάρχουν και νέες αφίξεις. Ειδικότερα, αυτές των: Αντα Γκουρμπαλή, Νίκου Σταθόπουλου, Βίκυ Κουκούτση.

Από την άλλη, ο Διονύσης Φερεντίνος παραμένει στο «τιμόνι» της σκηνοθεσίας και ο Αντώνης Αγγελόπουλος στην επιμέλειά της.Μάλιστα, ενδέχεται να δούμε κάποιες ανακατατάξεις στα ζευγάρια! Φήμες θέλουν τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να αποχωρούν από τη «Μουρμούρα», καθώς θέλουν να κάνουν κι άλλα πράγματα και να μην τυποποιηθούν στους ρόλους του Χάρη και της Βάσως
. Ακόμη, από τις μέχρι τώρα συσκέψεις που γίνονται στα γραφεία της παραγωγής έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις για το νέο ζευγάρι που θα ενταχθεί σχετικά με το πώς και το πότε.

Το πιο πιθανόν είναι αυτό να συμβεί τον Ιανουάριο του 2016, οπότε και θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα η αποχώρηση του αγαπημένου ζευγαριού. Εξάλλου, σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό ΤV 24 η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, είχε δηλώσει πως είναι χαρούμενη που θα συνεχίσει στη σειρά μέχρι τον Δεκέμβριο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ