2015-04-27 17:06:31
Φωτογραφία για OAEE: Πληρώνονται οι οφειλές στον ΕΟΠΥΥ
Ο διοικητής του OAEE ήδη έχει δώσει εντολή για καταβολή οφειλομένων στον ΕΟΠΥΥ όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωση του ενώ διαψεύδει ανάρτηση σε blog που ήθελε να μην διαθέτει ο Οργανισμός τις οφειλές στον ΕΟΠΥΥ για να εισπράττει τόκους.

Συγκεκριμένα σχετικά με το σχόλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, για δήλωση του Διοικητή του OAEE σε τηλεοπτικό σταθμό, με ανακοίνωση του μεταφέρεται αυτολεξεί η δήλωσή του αυτή, η οποία έχει ως εξής: «στο τέλος κάθε μήνα ο ΕΟΠΥΥ δεν πληρωνόταν ποτέ στο παρελθόν… τώρα θα δείτε ότι θα μπορέσουμε μέσα στον επόμενο μήνα να καταβάλουμε στον ΕΟΠΥΥ χρήματα μέσα από αυτήν την ταμειακή ρευστότητα».

Επίσης σύμφωνα με την ανακοίνωση, προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων, ο διοικητής του ΟΑΕΕ ήδη έχει δώσει εντολή για καταβολή οφειλομένων στον ΕΟΠΥΥ. Στην ανακοίνωση διαψεύδεται και ανάρτηση σε blog σύμφωνα με τον Διοικητή του OAEE με τίτλο, «Απίστευτη δήλωση διοικητή ΟΑΕΕ: Έχουμε τα χρήματα αλλά δεν σας τα δίνουμε, για να εισπράξουμε τόκους», δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

dikaiologitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ