2015-04-27 18:14:20
Φωτογραφία για ΠΑΥΛΙΔΗΣ : ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!
Για την τεράστια νίκη και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου μίλησε ο προπονητής της γυναικείας ομάδα Πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης.

Ο Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά τον μεγάλο τελικό Και για μένα και για τα κορίτσια, εδώ και δύο χρόνια που έχουμε χτίσει αυτή την ομάδα, βήμα-βήμα πηγαίνουμε προς την κορυφή και σήμερα φτάσαμε εκεί για το οποίο δουλεύουμε τόσο καιρό.

Είχα πει το 2013 μετά τα play-off που είχαμε χάσει το πρωτάθλημα από τη Βουλιαγμένη με 3-0, ότι αυτή η ομάδα πολύ σύντομα θα πάρει κύπελλα και εγχώρια και διεθνή. Μέσα σε δύο χρόνια έχουμε καταφέρει να πάρουμε δύο κύπελλα Ευρώπης κι ένα πρωτάθλημα και νομίζω ότι είμαστε συνεπείς σε αυτά που υποσχόμαστε.

Εντάξει, βασικά να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του Ολυμπιακού που ειλικρινά έκανε ό,τι είναι δυνατόν για να δυναμώσει αυτή η ομάδα με τις μεταγραφές του καλοκαιριού, μας παρείχε τα πάντα, ότι έχουμε ζητήσει. Αλλά σήμερα μπορώ να πω ότι το παιχνίδι το γύρισε ο κόσμος στην κερκίδα, ήταν κάτι το φανταστικό, ανεπανάληπτο, δεν έχουμε ξαναπαίξει έτσι, κάτω από τέτοιες συνθήκες και νομίζω ότι στο 4ο οκτάλεπτο όταν οι ισπανίδες πέρασαν μπροστά με 9-8 αν δεν είχαμε τέτοια βοήθεια δε θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ