2015-04-27 20:33:32
Φωτογραφία για Πρίφτης : «Κρατάμε τη νίκη»
Ο Δημήτρης Πρίφτης κράτησε τη νίκη του ΑΡΗ στα Τρίκαλα (74-81) και στάθηκε στα συνεχόμενα ματς που πρέπει να δώσει η ομάδα μας μετά από απραξία ενός μήνα.

 «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς έπρεπε να κάνουμε σίγουρα μία νίκη ακόμα στα εναπομείνατα παιχνίδια για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το στόχο της εξάδας. Είχε αρκετή πίεση το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι τα Τρίκαλα είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους και δεν είχαν πίεση. Αυτό λειτούργησε θετικά για τα Τρίκαλα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχαν καλό σουτ και μεγάλη επιθετική συγκομιδή. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σε 2-3 μέρες.

Είναι πολυ δύσκολο να προσαρμοστούμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Έχουμε ένα μήνα χωρίς αγώνα και τώρα παίζουμε μετά από 2-3 μέρες. Πρέπει να προσαρμοστούμε και θα το κάνουμε. Έχουμε να διαχειριστούμε και τους τραυματισμούς δύο παικτών, όπως ο Βεζένκοφ και ο Τόμας. Ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την εξασφάλιση της παραμονής. Συγχαρητήρια τόσο στον Κώστα Φλεβαράκαη όσο και στον Κώστα Παπάζογλου. Καλή συνέχεια στην ομάδα για τη νέα χρονιά», είπε ο κόουτς του ΑΡΗ.


Σε ερώτηση αν το καλό ξεκίνημα του ΑΡΗ και η πτώση της απόδοσής του στη συνέχεια οφειλόταν στην κόπωση λόγω της μεγάλης διακοπής, ο Δημήτρης Πρίφτης απάντησε: «Στην αρχή είχαμε καλό ρυθμό, ήμασταν πιο ξεκούραστοι και είχαμε καλό μακρινό σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα έβαλαν έυκολα καλάθια, εμείς δεν ήμασταν συνεπείς στην άμυνα κι αυτό μας φόρτωσε άγχος. Είναι ο βασικός λόγος για την απόδοσή μας στο β” ημίχρονο.

Για το γεγονός ότι τα Τρίκαλα έδωσαν αρκετά τρίποντα στον ΑΡΗ τόνισε: «Όταν σου δίνει κάποιος το σουτ και κλείνεται στην ρακέτα, πρέπει να σουτάρεις. Αν δεν το κάναμε θα χάναμε στο κομμάτι της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε και δεν το κάναμε ήταν να κυνηγήσουμε περισσότερο στα επιθετικά ριμπάουντ. Το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο και προσπαθήσαμε ταυτόχρονα να πάμε πιο κοντά στο καλάθι».

πηγή : basketplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βήμα τετράδας! (74-81)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βήμα τετράδας! (74-81)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ