2015-04-28 05:40:07
Φωτογραφία για Χρήσιμα tricks και tips για το Apple Watch
Θέλετε Zoom ή VoiceOver να είναι γρήγορα διαθέσιμα στο ρολόι σας; Μπορείτε να ενεργοποιήσετε με τριπλό κλικ το Accessibility Shortcut ώστε να ρυθμίζετε αυτόματα είτε τη λειτουργία ζουμ ή το VoiceOver.

Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την εφαρμογή του Apple Watch στο iPhone σας, και πηγαίνετε My Watch > General > Accessibility > Accessibility Shortcut Από εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ποια θέλετε να ενεργοποιείται αυτόματα με τριπλό-κλικ.

Πάρτε ένα screenshot

Μπορείτε να πάρετε ένα screenshot από το Apple ρολόι σας γρήγορα με το ταυτόχρονο πάτημα του πλαινου κουμπιού και του Digital Crown.

Επιβολή στο Apple Watch να κάνει επανεκκίνηση

Εάν το ρολόι σας δεν λειτουργεί σωστά, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί στο πλάι μέχρι να δείτε το ρυθμιστικό Power Off, και στη συνέχεια, σύρετε κατά μήκος της οθόνης.


Εάν το ρολόι σας είναι εντελώς παγωμένο, μπορείτε να εκτελέσετε μια επανεκκίνηση κρατώντας τόσο το πλαϊνό κουμπί όσο και το Digital Crown για δέκα δευτερόλεπτα τουλάχιστον, μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

Προ-σύνθεση πρότυπων απαντήσεων στα μηνύματα

Δεν μπορείτε να πληκτρολογήσετε απευθείας στο Apple Watch σας, αλλά μπορείτε να ρυθμίσετε μερικές πρότυπα απαντήσεις μέσω του iPhone σας που μπορείτε να πατήσετε κατά τη διάρκεια συνομιλιών για αυτόματη αποστολή. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την Apple Watch App , και τότε πηγαίνετε My Watch > Messages > Default Replies.

Κρατήστε μια κλήση μέχρι να βρείτε το iPhone σας

Ενώ η λήψη κλήσεων για το Apple Watch είναι αρκετά φουτουριστικό-συναίσθημα, δεν είναι πάντα πρακτικό. Εάν μπορείτε να απαντήσετε σε μια κλήση στο ρολόι σας , αλλά το τηλέφωνό σας δεν είναι σε κοντινή απόσταση και δεν θέλετε να ξεκινήσει η συνομιλία στο ρολόι σας, μπορείτε να πατήσετε Answer on iPhone για να θέσετε την κλήση σε αναμονή μέχρι να μπορέσετε να βρείτε τη συσκευή σας. Το άτομο στην άλλη γραμμή , θα ακούσει ένα σύντομο ήχο να επαναλαμβάνεται έως ότου μπορείτε να πάρετε στο iPhone σας.

Χρησιμοποιήστε το Engine Taptic όταν παίρνετε τις κατευθύνσεις

Το Apple Watch σας προσφέρει μια ποικιλία από ηχητικά σήματα,buzzes, και κινήσεις για να τραβήξει την προσοχή σας, αλλά αυτό δεν σταματά με τις κοινοποιήσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Taptic Engine για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε γύρω από μια πόλη. Όταν παίρνετε τις κατευθύνσεις μέσω του ρολογιού , θα λάβετε μια σειρά από taps , όταν έχετε να κάνετε μια στροφή.

Ελέγξτε τις iPhone φωτογραφίες σας από το ρολόι σας

Η εφαρμογή Camera στο ρολόι σας, θα μπορεί να σας βοηθήσει να το χρησιμοποιήσετε ως μια απομακρυσμένη οθόνη και κλείστρο για φωτογραφίες, αλλά μπορείτε επίσης να δείτε στα γρήγορα κάποια πρόσφατη φωτογραφία σας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ