2015-04-28 08:21:04
Φωτογραφία για ΕΛΑΣ: Συναντήσεις με τους πολίτες μια φορά τον μήνα
Συναντήσεις με τους πολίτες μια φορά τον μήνα, καθιερώνει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Πιο αναλυτικά, μετά την «ώρα του πολίτη» στα αστυνομικά τμήματα, όπου οι διοικητές ακούνε απευθείας τα προβλήματα των πολιτών, από την ερχόμενη Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015, καθιερώνεται ένα δίωρο τον μήνα, κατά το οποίο θα δέχεται ο ίδιος, αλλά και όλη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, πολίτες που θέλουν να αναφέρουν παράπονα, προτάσεις και οτιδήποτε άλλο. Στόχος είναι να υπάρχει άμεση επικοινωνία και προσωπική επαφή, ώστε να λαμβάνεται αντικειμενική εικόνα της κοινωνικής πραγματικότητας και να υπάρχει σωστή διαχείριση των ζητημάτων που θέτουν οι πολίτες.

Στο πλαίσιο της ανοιχτής επικοινωνίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό κλήσης 210-6988177, προκειμένου να προγραμματίζουν τις συναντήσεις τους.

Ανάλογα με το θέμα που θέλει να συζητήσει ο κάθε πολίτης θα τον δέχεται ο ίδιος ο υπουργός, ή οι γενικοί γραμματείς, ή ο διευθυντής του γραφείου του κ. Πανούση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ